Мога ли да си сложа климатик?
-
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2005, 15:30
- Модел на автомобила: Mondeo 94', 2000, 136hp
- Контакти:
- Status: Извън линия
Мога ли да си сложа климатик?
Здравейте,
Мондео, 2.0, 94' без клима.
трябва да сменям радиатора, та въпросът ми е може ли да си сложа такъв с компресор и с известни приспособления да си имам климатик?
Какви са недостатъците на този начин на слагане на климатици?
И най-вече знаете ли къде го правят това в София?
Благодаря
Мондео, 2.0, 94' без клима.
трябва да сменям радиатора, та въпросът ми е може ли да си сложа такъв с компресор и с известни приспособления да си имам климатик?
Какви са недостатъците на този начин на слагане на климатици?
И най-вече знаете ли къде го правят това в София?
Благодаря
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Те отворените прозорци и те вдигат разхода.....друго си е да те лъхне приятна хладинка от климатика, особено при температура над 30 градуса навън...red написа:помисли си дали наистина си струва - вероятно ще го ползва няколко дни в годината. Поне при мен е така - имам климатроник, но предпочитам отворените прозорци
Днес ходих да ми проверят климатика на мойта и майстора каза, че е слаган допълнително. Като проверявам в МикроКат по номера на рамата ми изкарва, че няма климатик. Явно хората монтират и в последствие, но не вярвам да става много лесно.
- KickingKing
- потребител
- Регистриран: 10 юни 2006, 21:46
- Модел на автомобила: само за руси
- Контакти:
Lok-Tar!
Хахаха отворени прозорци хахаха
Бате я стига глупости бе. Климатика/климатроника си е яката работа!
С отворени прозорци пак си е жега, а с климатика се живее. Да не говорим, че при по-висока температура от 5 градуса в купето(т.е. 25 и 30) ти се изпържва мозъка, реакациите се забавят и на всичкото отгоре се случват 30% повече ПТП-та така.
Хахаха отворени прозорци хахаха
Бате я стига глупости бе. Климатика/климатроника си е яката работа!
С отворени прозорци пак си е жега, а с климатика се живее. Да не говорим, че при по-висока температура от 5 градуса в купето(т.е. 25 и 30) ти се изпържва мозъка, реакациите се забавят и на всичкото отгоре се случват 30% повече ПТП-та така.

Изяж бобър - спаси дърво!