Ламда емулатор
- Didibao
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 01:08
- Модел на автомобила: Focus ST170
- Status: Извън линия
Ламда емулатор
Има ли смисъл да слагам ламда емулатор на мондеото, в момента карам с откачена сонда, но до колкото знам така компа работи в авариен режим, какъв емулатор да взема ако има смисъл въобще от цялата процедура, по принцип газовото ми е холандско имало е ламда контрол, отделно еку, всичко както си му е реда, но системата беше сдала багажа и се наложи да се преправи да работи с емулатор на дюзи, но не знам какво да правя с ламда сондата.

- koinov_bg
- потребител
- Регистриран: 24 дек 2009, 10:39
- Модел на автомобила: Форд Сиера мк1 2.0 115к.с
Re: Ламда емулатор
Didibao написа:Има ли смисъл да слагам ламда емулатор на мондеото, в момента карам с откачена сонда, но до колкото знам така компа работи в авариен режим, какъв емулатор да взема ако има смисъл въобще от цялата процедура, по принцип газовото ми е холандско имало е ламда контрол, отделно еку, всичко както си му е реда, но системата беше сдала багажа и се наложи да се преправи да работи с емулатор на дюзи, но не знам какво да правя с ламда сондата.
1-во.Защо подяволите си откачил Ламбда сондата след като тя работи?
2-ро Има значение има ли емулатор или няма (разлика в вървене и в разход на гориво)
3-то Сложи си за да ти лъже сондата да нямащ ядове на газ и на бензин(ако работи)
По добре мъртъв,но пич от колкото жив,но педал 

- koinov_bg
- потребител
- Регистриран: 24 дек 2009, 10:39
- Модел на автомобила: Форд Сиера мк1 2.0 115к.с
Didibao написа:Откачена е защото буката е строшена.
ами братленце първо сменяш ламбда сондата и после ламбда емулатор.ако мислиш че ще караш колата дълго време.
По добре мъртъв,но пич от колкото жив,но педал 

- Didibao
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 01:08
- Модел на автомобила: Focus ST170
Не виждам защо да я сменявам сондата, ако е изправна, редя пиновете на буксата, едните са 12в за подгрева другите за сондата, въпроса е какъв емулатор да ползвам?