Нова придобивка - Форд Фокус
-
- потребител
- Регистриран: 10 юли 2012, 21:03
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 16v Zetec S 2000г.
- Status: Извън линия
Нова придобивка - Форд Фокус

От днес съм собственик на Форд Фокус 1.6 16V Zetec S 2000г. Надявам се да остана доволен от марката и да съм потребител дълго време във вашия форум!

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: Нова придобивка - Форд Фокус
Честит да ти е автомобила- Фокус, и добре дошъл в Клуб Форд България !
Пожелавам ти много и безаварийни километри да изминеш с Фокуса.

Пожелавам ти много и безаварийни километри да изминеш с Фокуса.

Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
Благодаря за хубавото пожелание!
Днес купих всички консумативи като за първоначално обслужване (Филтър въздушен, филтър маслен, филтър горивен,филтър купе,ролка канален ремък,обтегач канален ремък,ремък канален,обтяжна ролка,ангренажен ремък и 5л. масло 10w40 mobil super 2000) на стойност 345лв. без работа. Остава да се сменят свещи, накладни и дискове, но всичко с времето си ... Предполагам, че ще е полезно като информация за настоящи и бъдещи колеги да знаят за цените в днешно време.
Днес купих всички консумативи като за първоначално обслужване (Филтър въздушен, филтър маслен, филтър горивен,филтър купе,ролка канален ремък,обтегач канален ремък,ремък канален,обтяжна ролка,ангренажен ремък и 5л. масло 10w40 mobil super 2000) на стойност 345лв. без работа. Остава да се сменят свещи, накладни и дискове, но всичко с времето си ... Предполагам, че ще е полезно като информация за настоящи и бъдещи колеги да знаят за цените в днешно време.
- fearnoise
- потребител
- Регистриран: 11 юли 2012, 17:45
- Модел на автомобила: Ford Focus
Да ти е честит колега! И дано те слуша
Преди седмица си взех същия автомобил 1:1 и на мен ми предстои смяна на консуматив..
За частите ми обадиха 350лв. , като ставаше въпрос за ангренажен ремък, пистов ремък, ролка/и, водна помпа..
Много ми се видя?..
PS: Ако е удобно, мога ли да те попитам за каква сума си купи автомобила и на колко километра го взе ?

Преди седмица си взех същия автомобил 1:1 и на мен ми предстои смяна на консуматив..
За частите ми обадиха 350лв. , като ставаше въпрос за ангренажен ремък, пистов ремък, ролка/и, водна помпа..
Много ми се видя?..
PS: Ако е удобно, мога ли да те попитам за каква сума си купи автомобила и на колко километра го взе ?
-
- потребител
И на теб да ти е честита и безаварийно!!!
Ми като за първоначално обслужване мисля, че не е толкова скъпо...
Купих я за 3800лв. на 93 хиляди, доста е запазена,но незнам дали са реални. При теб как е положението?
Ми като за първоначално обслужване мисля, че не е толкова скъпо...
Купих я за 3800лв. на 93 хиляди, доста е запазена,но незнам дали са реални. При теб как е положението?
fearnoise написа:Да ти е честит колега! И дано те слуша![]()
Много ми се видя?..
Последна промяна от G_G_ на 18 сеп 2012, 23:00, променено общо 1 път.
- fearnoise
- потребител
- Регистриран: 11 юли 2012, 17:45
- Модел на автомобила: Ford Focus
Благодаря! Ами аз я взех за 3300лв. на 140 000 км. от приятел.. В последствие разбрах, че не се е грижил за нея изобщо. За сега смених само маслото с 5W40 на Shell Hellix и маслен филтър на Champion, въздушния и филтъра на купето..