F-1 2012 КОМЕНТАРИ
- ImpossibleMan
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2006, 20:33
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 Titanium 2011
- Status: Извън линия
Re: F-1 2012 КОМЕНТАРИ
Всъщност, състезанието си бе много интересно. Фетел имаше глупава стратегия, но Сена отново спъна Уебър. Вие какво очаквате на такава бърза писта? Бътън можеше да избира каквато си стратегия иска, защото явно колата му бе много напред въпреки, че по време на състезанието не видя нито един автомобил до себе си, както спомена самия Бътън веднага след финала. Аз го следих с интерес, за разлика от някои други стартове. Въпреки, че моя фаворит Уебър завърши доста назад, пак ми бе интересно. Имаше доста битки, макар и с не толкова много изпреварвания.
- dimkar
- потребител
- Регистриран: 03 мар 2007, 23:21
- Модел на автомобила: Nissan
След катастрофата нищо не очаквах. Затова и състезанието за мен беше пълна скука.
- ImpossibleMan
- потребител
Щеше да стане безинтересно ако Алонсо бе продължил, а най-близките му конкуренти не. Тогава щеше да стане безинтересно до края на шампионата. Едва ли някой иска да гледа люта надпревара за второто място
Така, че катастрофата бе добре дошла и по-точно отпадането на Алонсо. Време бе и той да има малшанс. Тая година това важи само за конкурентите му. Всички до един се дънеха или имаха нещастието поради някаква причина да не вземат точки. Само Алонсо минаваше между капките, макар това да означава, че вече си е научил уроците и заслужава това клаасиране. Все пак в името на спорта, нека има и такива състезания, даващи възможност и на преследвачите да помечтаят 

- dimkar
- потребител
- Регистриран: 03 мар 2007, 23:21
- Модел на автомобила: Nissan
Е, аз нямах пред вид шампионата, а конкретното състезание.
- ImpossibleMan
- потребител
Слушайте сега. Уебър единайсти зад Алонсо. Е, познах, ама втората квалификация. Явно не съм разбрал какво ми казва кристалната топка. Сега обаче ми казва следното. На първия завой Маса прави карамбол с Дженсън и Люис, а дедо се измъква сух на върха. Това е за утре.
- ImpossibleMan
- потребител
E, почти познах. Маса за милиметър ме опроверга на първия завой. Браво на Перес, предвидих му трето място, но втория Бътън отпадна. Така обърка плановете ми. Уебър си го слагам на първо място винаги и в е крайно време да спечели. Алонсо ме изнерви с опита си за изпреварване от външната страна. Наказанието на Фетел бе най-незаслуженото тая година. Съдиите...абе мамито им жабарска. Оня ден съдията помогна на италианците, днес пак.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Чудесно състезание, емоционално, хареса ми. За десетина секунди RAI-sport показа старата писта с виражите:

Последна промяна от ЯЛТА на 09 сеп 2012, 16:50, променено общо 2 пъти.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- ImpossibleMan
- потребител
И на мен ми хареса, но чак като Перес почна да изпреварва. Дотогава голяма скука. Яд ме е, че и на дядо не му стигна една обиколка да изпревари и Кими.
- Maikal
- потребител
- Регистриран: 12 май 2007, 16:36
- Модел на автомобила:
Ford Focus 1.0 EcoBoost 125hp 2015 ;)
Ford Focus 1.6 TDCi 90hp 2008 ;)
Ford Mondeo 2.0 TDCi 115hp 2004
Ford Mondeo 1.6 16V Zetec 90hp 2000 - Местоположение: Велико Търново / Варна
- Контакти:
Перес накрая изригна, а редбулите трябва да наемат НАСКО да им реши проблемите с алтернаторите, все пак той имаше скорошно спречкване с такъв проблем - знае кое как и защо 

- ImpossibleMan
- потребител
Политиката на Ферари против Ред Бул вече дава отлични резултати. Всяка новост в Ред Бул бе забранявана и въпреки всичко РБ имаха скорост. Имаха имаха, ама като ти забранят всичко ново, което си измислил, няма как да имаш скорост. За сметка на това, нито една част от Ферари не е забранена. Натаманиха правилата за Ферари и може вече спокойно да се отпуснем в креслата и леглата пред телевизора, лющейки семки.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Не знам за правилата, но аз над 30 години гледам F1 и до сега не си спомням на някой да са му казали да спре колата, че ще прецака двигателя!
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Нали сега видя, все някога има първи път.
Само не разбрах защо не му го казаха преди входа на боксовете, както на Уебър, ами малко след като го подмина.

Само не разбрах защо не му го казаха преди входа на боксовете, както на Уебър, ами малко след като го подмина.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- Maikal
- потребител
- Регистриран: 12 май 2007, 16:36
- Модел на автомобила:
Ford Focus 1.0 EcoBoost 125hp 2015 ;)
Ford Focus 1.6 TDCi 90hp 2008 ;)
Ford Mondeo 2.0 TDCi 115hp 2004
Ford Mondeo 1.6 16V Zetec 90hp 2000 - Местоположение: Велико Търново / Варна
- Контакти:
Лаг в системата
Едва ли някога ще кажат кое как и защо са го направили ... Като на maxpoint писмото за ESP-то, че имало нова версия на софтуера за ESP-то >:D<:

- kilikanzer
- Потребител
- Регистриран: 20 ное 2007, 19:59
- Модел на автомобила: Focus tddi/комби/P1888PM
Wartburg 312 - Местоположение: Разград
- Контакти:
Маса май ще остане за още 1 година,как чинно пусна Мърморко да мине. За 2 обиколки се остави да му стопят 2 секунди. 

- michony
- потребител
- Регистриран: 16 юни 2008, 12:48
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCi 90hp.
Ford Mondeo IV 2.0 TDCi 140hp. - Местоположение: Сливен
Маса пуснал, не пуснал, отстъпва място за Дедко, който на свой ред освобождава колата си за Хами и всички са нещастни 

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Ха късмет де, да не се раздвоявам между Мерцедес и Ферари.michony написа:Маса пуснал, не пуснал, отстъпва място за Дедко, който на свой ред освобождава колата си за Хами и всички са нещастни
Маса ми харесва, но след катастрофата в Унгария няма живец. Видя се и в последното състезание, направи добър старт, в първия завой предяви претенции и за първо място и после реши, че така си е добре и се кротна и Бътън си го настигна и изпревари. А видимо Ферарито беше най-бързата кола на пистата.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- ImpossibleMan
- потребител
Струва ми се, че бъркаш Алонсо с Ферари
Иначе бих казал същото за Серхио. Разликата бе, че в началото стартира с твърдите гуми, стигна до първо място и в края навакса с меките. Ако погледнем така нещата, Зауберът бе най-бърз, дори по-бърз от Ферари. Ред Бул пък бе най-бавната кола на пистата от бързите. Толкова слаби времена рядко са давали. Определено Заубер изпъкна и с тактика и с бързина, която няма как да се сравни с останалите, но второто място говори красноречиво за качествата на колата, след като тук тактиката не игра кой знае каква роля, щото всички (почти) влизаха само по един път в бокса. Мисля, следващата стъпка в уеднаквяване на Ф1 ще е да се стартира с един и същи тип гуми, да се влиза за смяна точно определен брой пъти в точно определени обиколки. Така вече всичко ще бъде ясно - кой по-бърз, кой по-бавен. Сега само гадаем, а фактори много на пистата.

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Няма ли да въвеждат 1.6 двигателите от следващата година?
- kilikanzer
- Потребител
- Регистриран: 20 ное 2007, 19:59
- Модел на автомобила: Focus tddi/комби/P1888PM
Wartburg 312 - Местоположение: Разград
- Контакти:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... EWTp0Xfksg" onclick="window.open(this.href);return false;
Типично по американски,започват с рекламата.Култард разкарва редбула из тунелите на фона на каката с факлата.
Типично по американски,започват с рекламата.Култард разкарва редбула из тунелите на фона на каката с факлата.
- michony
- потребител
- Регистриран: 16 юни 2008, 12:48
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCi 90hp.
Ford Mondeo IV 2.0 TDCi 140hp. - Местоположение: Сливен
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=0tE ... =endscreen" onclick="window.open(this.href);return false;
Т'ва е по-яко
Т'ва е по-яко