хидравлична помпа
-
- потребител
- Регистриран: 10 сеп 2012, 16:44
- Модел на автомобила: ford fokus
- Status: Извън линия
хидравлична помпа
здравейте
аз съм нов във форума, но много моля за помощ
днес установих, че моя форд фокус (който по стъкла е произведен през 2001, и е моя собственост от 3 месеца) има изтичане на хидравлична течност в последствие като я закарах на сервиз ми казаха, че хидравличната помпа е за смяна, заедно с един обтегач(до колкото разбрах) и ме зарадваха с една цена нова около 1400 лева само за частите
Въпросите ми са следните
дали изобщо може да се кара без тази помпа за определен (минимален период от време) и дали няма начин да намеря помпа втора употреба на някакси не толкова тежка цена за мен
Предварително много благодаря за информацията, която ако можете ще споделите с мен

аз съм нов във форума, но много моля за помощ

днес установих, че моя форд фокус (който по стъкла е произведен през 2001, и е моя собственост от 3 месеца) има изтичане на хидравлична течност в последствие като я закарах на сервиз ми казаха, че хидравличната помпа е за смяна, заедно с един обтегач(до колкото разбрах) и ме зарадваха с една цена нова около 1400 лева само за частите

Предварително много благодаря за информацията, която ако можете ще споделите с мен

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: хидравлична помпа
Може да караш и да доливаш хидравлично масло, ако не тече много. Ако караш без хидравличната помпа ще се прецака и хидравличната рейка.Продават се на части ФОКУСИ тук, във форума, поразтърси се и ще си намериш. А това че тече, не значи непременно че помпата е за хвърляне, възможно е и да те "успиват", че е за смяна.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- aatri
- потребител
- Регистриран: 02 мар 2008, 21:33
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDDI 1999 г.
Виж тук колега !!!! http://www.avtochasti-online.bg/shop/se ... 0&from=786" onclick="window.open(this.href);return false;
- StreetLife
- потребител
- Регистриран: 04 дек 2011, 18:29
- Модел на автомобила: Фиат Мареа 1.6
СЪЩО ТАКА на помпата може да се прави ремонт. Има доста кадърни майстори които за едно 100 200 лв може да направят ремонт. На мене ми искаха 100 лв. за ескорт 98ма и ми дават нова рециклирана с година гаранция!!! Потърси и питай не се втурвай да вършиш дивотий. !!!