Нов в занаята
-
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2012, 22:34
- Модел на автомобила: rs2000
- Status: Извън линия
Нов в занаята
Здравейте драги колеги и колежки.
След тригодишна мъка най после се реших да си подкарам Форда,беше голямо мислене от покупката до крайното решение.Имах много проблеми с части и ремонти и в крайна сметка се реших.
Ставам горд собственик на Форд Ескорт RS 2000.Ще се радвам да се виждаме по сбирки и други мероприятия,когато имам време да ги посетя.
След тригодишна мъка най после се реших да си подкарам Форда,беше голямо мислене от покупката до крайното решение.Имах много проблеми с части и ремонти и в крайна сметка се реших.
Ставам горд собственик на Форд Ескорт RS 2000.Ще се радвам да се виждаме по сбирки и други мероприятия,когато имам време да ги посетя.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: Нов в занаята
Браво. Мисля добре направи че си го подкара. Peigera от Бургас има такъв, и е много в час с поддръжката му, ако имаш въпроси не се колебай да го попиташ. Когато ти е удобно заповядай в ОМВ- Люлин от 17.00 часа.

Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- cosworth team ruse
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2008, 21:39
- Модел на автомобила: форд сиера
- Контакти:
браво много стилен rs,какви бяха проблемите ти че не го кара толкова време
-
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2012, 22:34
- Модел на автомобила: rs2000
Относно ОМВ-понеже работя на 2 места,нямам много свободно време,но ще се опитам да идвам.По принцип свършвам към 19 така че ако не сте много бързи може и да ви засичам за по малко.
Проблемите бяха-основни и биелни лагери,колянов вал и бутало(мисля),след много мъка и премеждия успяхме да ги поправим след което го подкарах извесно време(2 седмици) и започна да прави проблеми с кабелите.Имам го 3 години вече и така и така не мога да го покарам,се нещо се прецаква.През това време смених още 3-4 коли,като форда стоеше запас.Сега обаче след като и аз и братми имаме коли,се нагала ако искам кола да си направя форда.
Избор които надявам се да си струва и някой ден да мога щастливо да "поря" пътищата.
Проблемите бяха-основни и биелни лагери,колянов вал и бутало(мисля),след много мъка и премеждия успяхме да ги поправим след което го подкарах извесно време(2 седмици) и започна да прави проблеми с кабелите.Имам го 3 години вече и така и така не мога да го покарам,се нещо се прецаква.През това време смених още 3-4 коли,като форда стоеше запас.Сега обаче след като и аз и братми имаме коли,се нагала ако искам кола да си направя форда.
Избор които надявам се да си струва и някой ден да мога щастливо да "поря" пътищата.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Много рядко си тръгваме преди 20.00 часа. Сериозни проблеми си имал, но какво да се прави,- случва се.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО