Царе сте
- Беки
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2012, 12:29
- Модел на автомобила: Москвич, Трабант 601s, Лада 2107, Рено 19 , ФОРД ФОКУС I 2001 - 1,6 Zetec
- Status: Извън линия
Царе сте
Модераторите,не мога да разбера какъв е проблема та пратихте в кошчето темата "Червен фокус 1,6 ". Не знам модераторите какъв им е проблема та по тази тема бяха толкова активни, та даже и я закриха. Ако се погледне в кошчето няма тема с такава активност. В същото време други теми като " Резервна гума за фокус 1" , " Би Газ ", за които съм писал че са приключили си седят. Май модераторите червеното ги дразни. Нямам друго обяснение. Мисля си че нещо хубаво започва да се опорочава.Жалко за модераторите.

admin: Нещо като се нацапа, се чисти, нали? Модераторите не цапат- за кой е жалко тогава....
И има раздел Предложения, похвали и оплаквания, защо трябваше пак в раздел Моята кола се пусне подобна тема.

admin: Нещо като се нацапа, се чисти, нали? Модераторите не цапат- за кой е жалко тогава....
И има раздел Предложения, похвали и оплаквания, защо трябваше пак в раздел Моята кола се пусне подобна тема.
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Re: Царе сте

Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- Беки
- потребител
- Модел на автомобила: Москвич, Трабант 601s, Лада 2107, Рено 19 , ФОРД ФОКУС I 2001 - 1,6 Zetec
Големи чистофайници сте . Преди 3-4 месеца бях така любезен да се съглася, на предложението от модераторите да разчистят темата. и 3-4 месеца след като темата е разчистена, ми се обяснява че "Нещо като се нацапа, се чисти". И защо, нали? И администратора - никъде не съм писал, че "модераторите цапат", така че не ми преписвай неща които не съм писал.А жалкото е за Вас, че опорочавате нещо хубаво.Беки написа:Модераторите,не мога да разбера какъв е проблема та пратихте в кошчето темата "Червен фокус 1,6 ". Не знам модераторите какъв им е проблема та по тази тема бяха толкова активни, та даже и я закриха. Ако се погледне в кошчето няма тема с такава активност. В същото време други теми като " Резервна гума за фокус 1" , " Би Газ ", за които съм писал че са приключили си седят. Май модераторите червеното ги дразни. Нямам друго обяснение. Мисля си че нещо хубаво започва да се опорочава.Жалко за модераторите.![]()
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Това е от изтритата тема.Беки написа:Приятел, какъв ти е проблема ? Мисля че темата е за червени фокуси, ако нещо не ти допада не я посещавай. Мисля че е неуместна намесата ти.
Темата добре, за червени фокуси-ОК! Раздела обаче не. Модераторите са решили, че го правиш вече нарочно и са изтрили темата.
Ако искаш тема за "червени фокуси", пусни я в КАФЕНЕ.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
До тука темата е ОК, оттам нататък е в абсолютно нарушение на правилата на раздела (ако е била в "МОЯТА КОЛА").Беки написа:Отговарям на това условие, значи мога да мисля за S max
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 39&t=60856
А пък заради това е изтрита, paci е модератора на раздела, ако не си забелязал. Аз нямаше да си играя да я местя в коша, откъдето може да се върне при определени условия (настоящата тема не е правилния път), директно щях да я затрия без да давам обяснения.
Беки написа:Приятел, какъв ти е проблема ? Мисля че темата е за червени фокуси, ако нещо не ти допада не я посещавай. Мисля че е неуместна намесата ти.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- Беки
- потребител
Бреййййййййййй откъде изкочихте толкова защитници.
Първо темата за Червения фокус е от 03.09.2012 и е продължила до февруари 2013. До тогава е имало намеса на модератори, но никога не са казали, че не е в раздела/ за така наречения НАСКО/.Никъде не са споменали, madboy , че не съм в раздела, както Администратора ме информира сега още на откриването на тази тема. А и най-вече, че модераторите ме информираха, че излизам ИЗВЪН ТЕМАТА И МИ ПРЕДЛОЖИХА ДА Я РАЗЧИСТЯТ, И АЗ КАТО ЛОЯЛЕН ЧЛЕН СЕ СЪГЛАСИХ, НО НЕ МИ И СПОМЕНАХА, ЧЕ Е НАРУШЕНИЕ НА РАЗДЕЛА. Така че madboy и НАСКО, хубаво се хвърлихте да защитавате, но все пак аз се опитвам да си поправям грешките, но се ядосвам от фелдфебелски номера.
Първо темата за Червения фокус е от 03.09.2012 и е продължила до февруари 2013. До тогава е имало намеса на модератори, но никога не са казали, че не е в раздела/ за така наречения НАСКО/.Никъде не са споменали, madboy , че не съм в раздела, както Администратора ме информира сега още на откриването на тази тема. А и най-вече, че модераторите ме информираха, че излизам ИЗВЪН ТЕМАТА И МИ ПРЕДЛОЖИХА ДА Я РАЗЧИСТЯТ, И АЗ КАТО ЛОЯЛЕН ЧЛЕН СЕ СЪГЛАСИХ, НО НЕ МИ И СПОМЕНАХА, ЧЕ Е НАРУШЕНИЕ НА РАЗДЕЛА. Така че madboy и НАСКО, хубаво се хвърлихте да защитавате, но все пак аз се опитвам да си поправям грешките, но се ядосвам от фелдфебелски номера.

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Пишеш до модераторите, сега се оплакваш, че някой ти обръща внимание?!
Ако някой ти е предложил да си оправиш темата, то е било на добра воля от негова страна, за да остане като тема за раздел Моята кола- никой модератор не е длъжен да оправя подобна тема. Както виждаш, втори път никой не е предложил да ти я чисти.
Нормално е за всеки, който иска да публикува тема някъде да види съответния раздел за какво се отнася, а именно- "МОЯТА КОЛА Снимки и обща информация на Вашите коли". Откъде някой може да предположи, че имаш по-различни идеи, за тази тема.
Не знам как се опитваш да си оправяш нещата, но това не е начинът.

Ако някой ти е предложил да си оправиш темата, то е било на добра воля от негова страна, за да остане като тема за раздел Моята кола- никой модератор не е длъжен да оправя подобна тема. Както виждаш, втори път никой не е предложил да ти я чисти.
Нормално е за всеки, който иска да публикува тема някъде да види съответния раздел за какво се отнася, а именно- "МОЯТА КОЛА Снимки и обща информация на Вашите коли". Откъде някой може да предположи, че имаш по-различни идеи, за тази тема.
Не знам как се опитваш да си оправяш нещата, но това не е начинът.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- Беки
- потребител
Не виждам какво трябва да оправя. Аз зададох въпроса защо е изтрита една тема, а други седят.
Иначе благодаря, че ми е оправена грешката и темата ми е прехвърлена в правилния раздел.
Иначе благодаря, че ми е оправена грешката и темата ми е прехвърлена в правилния раздел.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Не се ядосвай, всички бъркаме, грешим, но почти никой не се напъва да прочете всички правила на форума. И аз също на времето бях баннат, и бесен, но от незнание. А вложи ли човек и малко злоба, незнанието е на корен кубичен.
П.С.- без лоши чувства.
П.С.- без лоши чувства.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Само така.Пушете по една лула на мира и това е:

Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!