Не се затваря плътно шоф. врата
-
- потребител
- Регистриран: 17 юни 2013, 10:47
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25i
- Status: Извън линия
Не се затваря плътно шоф. врата
Здравейте колеги !
Вече една седмица съм собственик на Форд Мондео 2.0TDCI Titanium 09.2007г. Ръчни скорости
Като цяло до момента впечатленията са много добри ( 12 години карам само VW ) и това ми е първия Форд
Имам питане относно шофьорската врата не се затваря плътно като другите като погледна отвън стърчи около 2 мм. навън
Има ли реглаж на механизъма за затваряне ? и съответно как много е неприятно свистенето при каране по магистрала а и като се загледам се вижда и малка вибрация по време на движение ( колата не е удряна все още )
Моля който има виждане по въпроса да помага...........
Поздрави !
Вече една седмица съм собственик на Форд Мондео 2.0TDCI Titanium 09.2007г. Ръчни скорости
Като цяло до момента впечатленията са много добри ( 12 години карам само VW ) и това ми е първия Форд
Имам питане относно шофьорската врата не се затваря плътно като другите като погледна отвън стърчи около 2 мм. навън
Има ли реглаж на механизъма за затваряне ? и съответно как много е неприятно свистенето при каране по магистрала а и като се загледам се вижда и малка вибрация по време на движение ( колата не е удряна все още )

Поздрави !
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: Не се затваря плътно шоф. врата
Така си мислиш, точно това се дължи на нескопосано отстранен удар. Може да се опита реглаж на закопчалката на бравата, но ме съмнява тенекеджиите да не са опитали.topkarov написа:..... ( колата не е удряна все още )![]()
Поздрави !
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Регистриран: 17 юни 2013, 10:47
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25i
Re: Не се затваря плътно шоф. врата
HACKO написа:Така си мислиш, точно това се дължи на нескопосано отстранен удар. Може да се опита реглаж на закопчалката на бравата, но ме съмнява тенекеджиите да не са опитали.topkarov написа:..... ( колата не е удряна все още )![]()
Поздрави !
Благодаря за отговора !
Аз умишлено писах че колата не е удряна трябва да търсим друга причина .....