Не купувайте..
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
- Status: Извън линия
Не купувайте..
водни помпи за Мондео ТД по около 70 лв. ментета са , след мойте приключения с превъртялата ми помпа (описани надълго преди време) си купих нова от магазина на "Козлодуй" (май беше на яко рекламираната фирма"Йовал") и умря за около 7000 км. , преобрази се на водопад.
Е , аз понеже съм гаден мазохист си купих днес същата от съседния магазин , за 68лв. , надявам се да изкара повече от 7000 , ама ако и тая атане водопад ще си купя "скъпа".
Е , аз понеже съм гаден мазохист си купих днес същата от съседния магазин , за 68лв. , надявам се да изкара повече от 7000 , ама ако и тая атане водопад ще си купя "скъпа".
...дрън-дрън...мноо важно...
- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
Колега миналата зима сменях водната помпа и аз, след смяна на атифриза, и струваше 98 лв, и това е за Сиера... как очакваш за Мондео да е по-евтина и да е качествена, тая държава е пълна с боклуци...
Един познат таксиджия си купи за Меган 2002 за 44 лв помпа и вече година кара с нея, извода е че има и хубави боклуци, ама няма гаранция че ще попаднеш на тях, затуй припкай в МП-то и се чувствай като собственик на Майбах

Един познат таксиджия си купи за Меган 2002 за 44 лв помпа и вече година кара с нея, извода е че има и хубави боклуци, ама няма гаранция че ще попаднеш на тях, затуй припкай в МП-то и се чувствай като собственик на Майбах

- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
Е радвай се, че все пак е станала - защото преди две години търсех бензинова помпа за волвото /механична/ - и си нямаш и на идея какви неща ми предлагаха /добре че си носех ориг. с мене/ - еми те просто бяха толкова нефелно направени, че дори видимо бха различни /абе имаше разминавания в местоположението на дупките с които се захваща за блока - е това е алуминии ми викат ще пилнеш малко и ще стане/ - накрая купих най-евтината и си саморециклирах оригиналната!