Нови зимни гуми за Фиеста..съвет!
- krava_i_pile
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2005, 13:43
- Модел на автомобила: Фиеста 1.1 Ghia 90-та карбуратор, АГУ Landi Renzo
- Контакти:
- Status: Извън линия
Нови зимни гуми за Фиеста..съвет!
Здравейте!
Прочетох темата "зимни гуми" основно. Идеята е кой размер е най-подходящ за автомобил от класа на Фиеста (нямам сервизна книжка). Спрял съм се на Дебица,Ласса или Барум.....по ясни причини. И накрая къде в София цените са най-добри?
Благодаря много!
Прочетох темата "зимни гуми" основно. Идеята е кой размер е най-подходящ за автомобил от класа на Фиеста (нямам сервизна книжка). Спрял съм се на Дебица,Ласса или Барум.....по ясни причини. И накрая къде в София цените са най-добри?
Благодаря много!
- krava_i_pile
- потребител
- Контакти:
- sharo_baro
- потребител
- Регистриран: 02 авг 2006, 17:38
- Модел на автомобила: ford focus 2.0 16V на части ;( FORD PUMA 1.4 16V
- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
Сава Ескимо 3 - две зими вече съм с тях, очаква се и трета - по нищо не отстъпват на мишлен алпин и са на прилична цена /доста са здрави скочих няколко пъти в дупки яко и не успях да ги изкривя/! Грайфера им е перфектен V образен и каучука не се пързаля на лед!
185/65R14 са ~75-80лв. за брой. - За теб би трябвало да са още по-евтини!
185/65R14 са ~75-80лв. за брой. - За теб би трябвало да са още по-евтини!
- Dundee
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T
[quote="chains"]Сава Ескимо 3 ... 185/65R14 са ~75-80лв. за брой... [quote]
175/65 R 14 в момента не мога да намеря под 93 лв. за брой. Ако някой е намерил място, където са по-евтини да свирка.
Справка: lans.dir.bg
175/65 R 14 в момента не мога да намеря под 93 лв. за брой. Ако някой е намерил място, където са по-евтини да свирка.
Справка: lans.dir.bg
-
- потребител
- Регистриран: 04 сеп 2006, 12:13
- Модел на автомобила: FORD MONDEO
Вземи си Кумхо
Перфектни гуми са,а цените са в диапазона на Сава,Барум,Ласа и тн.По принцип ги има до "тунела" в Люлин.Гумаджиите които предлагат Ласа(дистрибуторите на БОРЯНА) не ги много много рекламират,защото печелят по-малко от тях,а от Ласата......
.
Бих казал,че Кумхо си "копат" като нормалните зимни гуми,но бият всичките евтини марки във водата,леда и онова нещо дето се получава когато хвърлят солта по софийските улици и стъклото е по-грапаво от него.

Бих казал,че Кумхо си "копат" като нормалните зимни гуми,но бият всичките евтини марки във водата,леда и онова нещо дето се получава когато хвърлят солта по софийските улици и стъклото е по-грапаво от него.
- krava_i_pile
- потребител
- Контакти:
- Gate
- потребител
- Регистриран: 25 авг 2006, 19:58
- Модел на автомобила: MONDEO MK 1 - 2.0GHIA ; 1.8 16v;
SierraXR4 2.0I; - Местоположение: София
Като за нисък ценови клас гуми,за мен най-доброто решение е Корморана имал съм шанса да карам 4 различни автомобила с такива гуми(включително и лади) и не съм имал никакви забележки,яко драпат.А за цени едните ги взех от Дружба 2 ,преди две години,13- ки,за 70 лв.бр.,иначе за Дебика на Враня има склад и цените са повече от добри-от там две Дебика Пассио за 50лв.бр.(ма май за там ти трябва някой познат) 

- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
Незнам, ама преди два месеца подарих на един колега с фиеста /предупредих го да ги използва само за задни/ две гуми Дебика Навигатор "все сезонни" на 2000 км. - просто ужасни бяха - тропат, много са твърди /на 1 атм. си и изглеждат като на 2 / и две капки дъжд да има и край няма спиране и/или завиване!
- Tuz
- потребител
- Регистриран: 10 авг 2006, 15:40
- Модел на автомобила: Мондео 2004
Сигурното си е сигурноDundee написа:Последните две зими карах със Сава Ескимо С 3. Доволен съм от тях, драпат много добре. И Дебица не са лоши като за тия пари. За тая зима се чудя между двете марки. Май пак ще заложа на сигурното и изпробваното - Сава.

И аз карам със SAVA и съм много доволен по-добри са от DEBICA определено

Карай бавно, Стигни жив и здарав
- krava_i_pile
- потребител
- Контакти: