Иска ми се COUGAR
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
- Status: Извън линия
Иска ми се COUGAR
Нещо такова
Ford Cougar 16V Klimaautomatk, 4-Airbags
EUR 3.900

Ford Cougar 16V Klimaautomatk, 4-Airbags
EUR 3.900
Код: Избери всички
Daten:
Gebrauchtfahrzeug, 133.900 km
107 kW (145 PS), Benzin, Schaltgetriebe,
Erstzulassung: 11/98, HU: 12/07, AU: 12/07
Klimaautomatik, blau-metallic, 4/5 Türen
Kraftstoffverbrauch kombiniert :
10,0 l/100km
CO2-Emissionen kombiniert:
240 g/km
Besonderheiten:
ABS, Zentralverriegelung, el. Wegfahrsperre
Beschreibung:
Schadstoffarm D3, Klimaautomatik, 4-Airbags, elektrische-Fensterheber, Alufelgen
- Brock
- потребител
- Контакти:
Значи ще изчакам до догодина и ще го подаря на някой. Ще спретна една SMS игричка и наградата ще е МОНДЬО. То и Слави така си "подари" Хамъра и си купи с парите от SMS играта Ферари.mrdds написа:много лачена.И цената си ябива.ама за мондьо 6 бонки трудно ще му вземеш.както се говори че след НГ ще паднат колите с 1500-2000лв ...
то сега мобилето дава справка 3500-4000лв,догодина ще е 2000-3000лв.
Само ми стана интересно - твоя ескорт, ако сега върви по около 2000лв - ти от догодина ще дадеш ли пари на някой за да ти го купи

ОБЯВА:
Продавам форд - който го купи за 1000лв., получава от мене 2500лв.
Телефон: 01012007

- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
Голям майтап наистина
Не се заблуждавайте че ще паднат цените, нали знаете колко хора се хранят с това и повечето на са света вода. Никой от тях няма да допусне да му отиде бизнеса на вятъра... Аз лично се надявам че цените няма да станат ненормално смешни както са в чужбина, там едно 7 годишно лапе може да си купи кола от закуските. Смятам че това е подигравка за производителя и освен това стимулира влошаване на качеството на колите. Защо да ги правят издръжливи като тъй или иначе след 5-6 години ще са без пари.
А този Cougar наистина изглежда много добре, чак аз се учудвам че нова кола ми харесва горе-долу, обаче таблото и интериора са пълна скръб...

А този Cougar наистина изглежда много добре, чак аз се учудвам че нова кола ми харесва горе-долу, обаче таблото и интериора са пълна скръб...
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
- Svetlix
- потребител
- Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
- Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
- Контакти:
А баш! И не мога да разбера защо сравняваш Кугъра с Тигра ... сравни го с някоя колаkEFi написа:Plamen CONSUL 73 написа:Абе хубав е много ама не е ли малък като Тиграта на Опел ? Според мен мУжката кола требе да е голЕма и Гаменска![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тиграта можеш да я вкараш в багажника на Кугъра![]()
Предполагам го бъркаш с Пумата, която е малката спортна (дамска) кола на Форд...

- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
Ее, дайте да не обиждаме колегите от форума на Опел! И аз много исках Когуар - ама, пусти му финанси!
А иначе Когуара си е хубава голяма /колкото Мондеото/ стабилна и мощна кола - не я бъркайте с пумата и тиграта, просто няма база за сравнение, те са просто доста по-нисък клас /съответно Фиеста, Корса/.
А иначе Когуара си е хубава голяма /колкото Мондеото/ стабилна и мощна кола - не я бъркайте с пумата и тиграта, просто няма база за сравнение, те са просто доста по-нисък клас /съответно Фиеста, Корса/.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Да бе баси дамскотоkEFi написа:Предполагам го бъркаш с Пумата, която е малката спортна (дамска) кола на Форд...
В сравнение с фиестата с по-агресивния си външен вид и варианта 1,7 125 коня .. баси дамското. Верно може да има дама която да я влече.
Фиестата начи трябва да е за тиинеджърки

Ааа Brock, нидей рива сега. Кат порастнеш ще си имаш

Ти пък от комби та на тва сега ... излагаш се

Аз като се бях запънал за фиеста и изпуснах една много изгодна оферта за Мондео. Обаче исках фиеста. Ако бях взел мондеото щото офертата беше мноо яка може би нямаше да се кефя толкоз колкото сега на тази "мадама" за мадами

За мадами ама е онази вечер един с Вектра ми праща тук ЛС, къде на кой светофар съм го бил скъсал

Абе кат ти е легнал на сърцето този Кугър аре от мен да мине вземи си го

П.С.
И вземи смени тва човече къде се плези, че изобщо не му личи, че се плези

- Brock
- потребител
- Контакти:
Що беRick написа:...А този Cougar наистина изглежда много добре, чак аз се учудвам че нова кола ми харесва горе-долу, обаче таблото и интериора са пълна скръб...

Последна промяна от Brock на 13 окт 2006, 13:24, променено общо 1 път.
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Упс!paci написа:Да бе баси дамскотоkEFi написа:Предполагам го бъркаш с Пумата, която е малката спортна (дамска) кола на Форд...
В сравнение с фиестата с по-агресивния си външен вид и варианта 1,7 125 коня .. баси дамското. Верно може да има дама която да я влече.
Фиестата начи трябва да е за тиинеджърки.. май е така
... на мен си ми харесва заради поведението.
Ааа Brock, нидей рива сега. Кат порастнеш ще си имаш![]()
Ти пък от комби та на тва сега ... излагаш се
Аз като се бях запънал за фиеста и изпуснах една много изгодна оферта за Мондео. Обаче исках фиеста. Ако бях взел мондеото щото офертата беше мноо яка може би нямаше да се кефя толкоз колкото сега на тази "мадама" за мадами![]()
За мадами ама е онази вечер един с Вектра ми праща тук ЛС, къде на кой светофар съм го бил скъсалАма не съм аз бе ! Като искаш и аз мога
![]()
Абе кат ти е легнал на сърцето този Кугър аре от мен да мине вземи си го![]()
П.С.
И вземи смени тва човече къде се плези, че изобщо не му личи, че се плези
Паци, нещо май си чувствителен на тема мъжка-дамска кола