Мнение за конкретна обява Fusion 1.4TDCI
- 
				berkut47
- потребител 
- Регистриран: 03 фев 2011, 15:28
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8TDI
- Status: Извън линия
Мнение за конкретна обява Fusion 1.4TDCI
Колеги,моля тези които от вас имат наблюдение и са карали въпросния модел да споделят своите впечатления.
Най-вече ме интересуват-разход,цена обслужване-ролки ремъци и т.н.проблемни агрегати,за какво най-вече да гледам при оглед,динамиката как е чувал съм за проблемен маховик или демпфер да не се изложа
 чувал съм за проблемен маховик или демпфер да не се изложа   

Да спомена само че имам Фокус МК1 90к.с TDDI и върви прекрасно какво да очаквам от това 1.4TDCI 68к.с 

http://www.motopfohe.bg/mp_auto_details ... efore=2014

Най-вече ме интересуват-разход,цена обслужване-ролки ремъци и т.н.проблемни агрегати,за какво най-вече да гледам при оглед,динамиката как е
 Да спомена само че имам Фокус МК1 90к.с TDDI и върви прекрасно какво да очаквам от това 1.4TDCI 68к.с

http://www.motopfohe.bg/mp_auto_details ... efore=2014
- BIGFORDFAN
- потребител 
- Регистриран: 03 май 2007, 05:06
- Модел на автомобила: Mondeo mk2 1.8 TD ''Сребърната стрела'' & 1996 Scorpio 2.9 12v automatic estate
Re: Мнение за конкретна обява Fusion 1.4TDCI
Доста добре изглежда, много добре оборудвана е за модела. Това е много разпространен мотор, надали е толкова зле откъм всекидневна тяга, но може и да ти е леко по-слаб от Фокуса. Ако имаш парите отивай да я гледаш, караш и си прецени сам. Успах!

- 
				berkut47
- потребител 
- Регистриран: 03 фев 2011, 15:28
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8TDI
Днес отидох на на оглед,за жалост колата нямаше гражданска отговорност и не ми дадоха да я изкарам от паркинга.Това което ми направи впечатление от кръгчето което направих е че при превключване от 1-ва на 2-ра колата придърпваше  не ми се вярва да е от това че не бе загряла хубаво,от какво може да е?Разбрахме се като и сключат гражданска да се обадят за нов тест тогава би трябвало повече да си проличи дали го прави и на другите предавки,другото което ми направи впечатление е че волана е по-тежък от на Фокуса и като че ли не е толкова маневрена!?
 не ми се вярва да е от това че не бе загряла хубаво,от какво може да е?Разбрахме се като и сключат гражданска да се обадят за нов тест тогава би трябвало повече да си проличи дали го прави и на другите предавки,другото което ми направи впечатление е че волана е по-тежък от на Фокуса и като че ли не е толкова маневрена!?
Моля някой който има такъв автомобил да сподели своето мнение

не ми се вярва да е от това че не бе загряла хубаво,от какво може да е?Разбрахме се като и сключат гражданска да се обадят за нов тест тогава би трябвало повече да си проличи дали го прави и на другите предавки,другото което ми направи впечатление е че волана е по-тежък от на Фокуса и като че ли не е толкова маневрена!?
 не ми се вярва да е от това че не бе загряла хубаво,от какво може да е?Разбрахме се като и сключат гражданска да се обадят за нов тест тогава би трябвало повече да си проличи дали го прави и на другите предавки,другото което ми направи впечатление е че волана е по-тежък от на Фокуса и като че ли не е толкова маневрена!?Моля някой който има такъв автомобил да сподели своето мнение

- doychev
- потребител 
- Регистриран: 01 май 2012, 19:07
- Модел на автомобила: '02 Ford Focus 1.8 TDDI
Понеже имам същия фокус , а от време на време карам и същия фюжън (barabani -  ) , мога да споделя.
 ) , мога да споделя. 
Да, съединителят е с демф. маховик, за разлика от твоя фокус, който няма такива екстри . Цената няма да ти хареса ако е за смяна, по принцип е пъти по-скъп от на твоя фокус, колеги може да се вкл. с конкретни цени.
. Цената няма да ти хареса ако е за смяна, по принцип е пъти по-скъп от на твоя фокус, колеги може да се вкл. с конкретни цени.
Другите консумативи са в рамките на нормалното, колкото си давал за фокуса , толкова горе-долу ще даваш и за тая.
Разход на дълго - свалял съм я на 4.5, нормално е ок. 4.8 по комп.
68 магарици на това купе се държат прилично и за града, и за дълъг път с фул багажник и 4 човека. Може да се чипира до към 90 к.с. до колкото съм гледал тук във форума .
Само не ме кефи, че на 1-ва и 2-ра е лееееко мудна и цедя оборотите повечко понякога според ситуацията.
По-висока е от Фокуса чувствително, не съм задирял никъде и видимоста е по-добра.
Воланът дори бих казал, че е по-лек от фокусния, в тоя случай може да е понамаляла хидр. течност, което си е предпоставка за ремонт .
 .

) , мога да споделя.
 ) , мога да споделя. Да, съединителят е с демф. маховик, за разлика от твоя фокус, който няма такива екстри
 . Цената няма да ти хареса ако е за смяна, по принцип е пъти по-скъп от на твоя фокус, колеги може да се вкл. с конкретни цени.
. Цената няма да ти хареса ако е за смяна, по принцип е пъти по-скъп от на твоя фокус, колеги може да се вкл. с конкретни цени.Другите консумативи са в рамките на нормалното, колкото си давал за фокуса , толкова горе-долу ще даваш и за тая.
Разход на дълго - свалял съм я на 4.5, нормално е ок. 4.8 по комп.
68 магарици на това купе се държат прилично и за града, и за дълъг път с фул багажник и 4 човека. Може да се чипира до към 90 к.с. до колкото съм гледал тук във форума .
Само не ме кефи, че на 1-ва и 2-ра е лееееко мудна и цедя оборотите повечко понякога според ситуацията.
По-висока е от Фокуса чувствително, не съм задирял никъде и видимоста е по-добра.
Воланът дори бих казал, че е по-лек от фокусния, в тоя случай може да е понамаляла хидр. течност, което си е предпоставка за ремонт
 .
 .- 
				zuk
- потребител 
- Регистриран: 16 сеп 2011, 23:21
- Модел на автомобила: fiesta
Предишната ми фиеста беше с този мотор, още съжалявам, че я продадох. Разходът на гориво може да бъде дори под стойноститепосочени по-горе.