НЕВАЛИДНО КАСКО
-
- потребител
- Регистриран: 29 сеп 2006, 11:47
- Модел на автомобила: FORD FIESTA 1.1
- Status: Извън линия
НЕВАЛИДНО КАСКО
НАПРАВИХ СИ ЗАСТРАХОВКА А ТЕ НАПИСАЛИ ЧЕ ИМА СЛЕДИ ОТ ГРАДУШКА А ВСЪЩНОСТ СА ДВЕ СЪВСЕМ МАЛКИ СЛЕДИЧКИ АЗ НЕ ГИ БЯХ И ЭАБЕЛЯЗАЛА ТОВА ЭНАЧИ ЧЕ АКО ИМАМ ПОРЪЖЕНИЯ ОТ ГРАДУШКА НЯМА ДА МИ ГИ ПРИЭНАЯТ ХОДИХ ДА СЕ РАЭПРАВЯМ И МОМЧЕТО КОЕТО МИ НАПРАВИ ОГЛЕДА КАЭВА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ГО ПОПРАВИ КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ
- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
Зависи какво искаш да оправят, има различни степени от 1 до 3 за щети при огледа. Ако например имаш лоша боя на калника и е отбелязана като невъзтановена щета от 1-ва степен и после някой те удари и същия калник е смачкан, ще ти признаят оправянето му, но без бояджийските услуги. Виж какво са ти писали в договора.
- The seven
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
- Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
- Контакти:
Re: НЕВАЛИДНО КАСКО
stefi написа: ... ЭАБЕЛЯЗАЛА ТОВА ЭНАЧИ ЧЕ АКО ИМАМ ПОРЪЖЕНИЯ ОТ ГРАДУШКА НЯМА ДА МИ ГИ ПРИЭНАЯТ ХОДИХ ДА СЕ РАЭПРАВЯМ И МОМЧЕТО КОЕТО МИ НАПРАВИ ОГЛЕДА КАЭВА ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ГО ПОПРАВИ КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ
Айде да почнем да четем преди да пишем.pepy1 написа: The seven написа:
Когато е правен огледа има протокол и ти трябва да го прочетеш, преди да подпишеш всички документи. Едва ли ще ти направят нов оглед за да не пише че има следи от градушка. Така че остава да се примириш.
не е точно така - аз имах проблем с ударен калник и ми казаха като го оправиш ела да го видиме и да го отбележиме
става дума за Бул Инс
Поздрави

- vlad
- потребител
- Регистриран: 22 мар 2005, 17:51
- Модел на автомобила: Mondeo MK III '07, 2.2 TDCi Ghia, sedan
- Контакти:
"Пича" доколкото разбрах е девойка и може да я е смотал някой тарикат, пишман застраховател. Може да си я застрахова с някакъв дефект, който да е описан точно, и естествено застрахователя няма да покрие щети отпреди застраховането. Но да прибере премията на застрахования, и да окаже покриване на последващи щети, поради неясен протокол от огледа е некоректно.
- BadAngel
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:
ами при всяко положение застрахователя няма да покрие боя на капак и таван, защото те са били за боя и от преди товаvlad написа:"Пича" доколкото разбрах е девойка и може да я е смотал някой тарикат, пишман застраховател. Може да си я застрахова с някакъв дефект, който да е описан точно, и естествено застрахователя няма да покрие щети отпреди застраховането. Но да прибере премията на застрахования, и да окаже покриване на последващи щети, поради неясен протокол от огледа е некоректно.

П.С. според мен автора на темата малко не е задал коректно проблема, дали са писали има некви следи или са писали следи от градушка по таван и капак (б) примерно

аа, да щом стефи е момиче най-добре е да постне снимка

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
-
- потребител
- Регистриран: 29 сеп 2006, 11:47
- Модел на автомобила: FORD FIESTA 1.1
sledite sa dve malki to4ki na tavana i kogato my kazah da napi6e 4e tova sa dve to4ki toi kaza 4e ne moje ili se pi6e sledi ot grady6ka bez zna4enie kakvi sa i kolko sa ili se pi6elo natisnat tavan mislq 4e sum v pravoto si da se opi6e to4no i pak 6te hodq do tam tiq dni
Колеги пишете постингите си на кирилица !
Кое от горното не е ясно ?
Колеги пишете постингите си на кирилица !
Кое от горното не е ясно ?
- tomny
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2006, 09:09
- Модел на автомобила: Sierra 2.0 DOHC EFI
Re: НЕВАЛИДНО КАСКО
Колежке, не разбрахме, в коя компания ти е каското?
-
- потребител
- Регистриран: 16 юли 2006, 16:09
- Модел на автомобила: ford ka
ogled
Здравейте,
искам да кажа на колежката
Оправи си щетите и отиди на оглед и тогава всичко е ок
Иначе ако имаш щета независимо от какво е на това място няма да ти бъде изплатена.
а по принцип каското си е валидно
успех
искам да кажа на колежката

Оправи си щетите и отиди на оглед и тогава всичко е ок
Иначе ако имаш щета независимо от какво е на това място няма да ти бъде изплатена.
а по принцип каското си е валидно

успех