Смяна на маслото
- cjbolland2
- потребител
- Регистриран: 04 мар 2009, 15:51
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK4(97),Endura-E-75H.P.
- Status: Извън линия
Смяна на маслото
Здравейте.Въпреки,че все още не трябва да сменям маслото на колата си бих искал да ми препоръчате подходящото масло за нея.Не искам като ида да ми го сменят и да ми сложат "някакво" масло,а да е прилично.Доколкот знам тук в форумът има човек от който може да се поръча хубаво масло,ако може да ми кажете как да се свържа с него.Ето малко информация за колата - Мондео МК2,90к.с,турбо дизел,Endura-D.Моля темата да бъда преместена,ако не е в правилната секция.Благодаря 

- autobg
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2009, 19:45
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI 2002 с летни жанки
Re: Смяна на маслото
cjbolland2 написа:...
Колега, виж каква хубава темичка има по твоя въпрос: Масло за двигателя. Там ако не можеш да намериш информация за това, какво масло е най-подходящо за твоя двигател, здраве му кажи

А по отношение на купуването на масло --- има много варианти, единият от които е банерчето горе на страницата. Доста колеги са купували масло от момчето и не са имали проблеми. А иначе има алтернативи дори и от чужбина, ако ти се занимава.
- cjbolland2
- потребител
- Регистриран: 04 мар 2009, 15:51
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK4(97),Endura-E-75H.P.
Re: Смяна на маслото
autobg написа:cjbolland2 написа:...
Колега, виж каква хубава темичка има по твоя въпрос: Масло за двигателя. Там ако не можеш да намериш информация за това, какво масло е най-подходящо за твоя двигател, здраве му кажи
А по отношение на купуването на масло --- има много варианти, единият от които е банерчето горе на страницата. Доста колеги са купували масло от момчето и не са имали проблеми. А иначе има алтернативи дори и от чужбина, ако ти се занимава.
Мерси за отговорът.Ще прегледам линкът,който си посочил:)