Моята Гордост Форд Мондео МК2 1.8 ТДИ
- bobilopovvd
- потребител
- Регистриран: 23 юни 2011, 08:47
- Модел на автомобила: ForD Mondeo 1.8 TDI 1998г.
- Status: Извън линия
Моята Гордост Форд Мондео МК2 1.8 ТДИ
Здравейте колеги, реших се да кача малко снимки на моят Форд, не е кой знае какво,(в смисъл, че не съм му правил подобрения) но си е мой
и реших да ви го покажа. За него мога да кажа, че е с дизелов двигател 1.8 ТДИ, комби, от към екстри е с почти всички - а именно фарове за мъгла, система за измиване на фаровете, подгрев на предно и задно стъкло, подгрев на двете предни седалки, електрическо задвижване на седалката на шофьора (надолу-нагоре), интериора е с махагон, модул на волана за управление на радио-касетофона, салона е "плюшен", предни и задни дискови спирачки .... и май му се изчерпаха екстрите, но си мисля, че никак не са малко
ако се сетя за още нещо ще пиша 

- BIGFORDFAN
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 05:06
- Модел на автомобила: Mondeo mk2 1.8 TD ''Сребърната стрела'' & 1996 Scorpio 2.9 12v automatic estate
Re: Моята Гордост Форд Мондео МК2 1.8 ТДИ
Страхотна е машината, точно такава исках и аз като си търсех, екстрите са ВСИЧКИ възможни за дизелова GHIA (без кожа), така че колата е направо уникат, особено за ''Австрийка''. Даже касетофона ти е от най-високия клас, чейнджър няма ли?
Сега едни джанти ако й сложиш и ще стане трепач, много кеф и безаварийни км ти желая с кораба!
Сега едни джанти ако й сложиш и ще стане трепач, много кеф и безаварийни км ти желая с кораба!
- bobilopovvd
- потребител

-
- потребител
- Регистриран: 27 май 2013, 18:23
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDdi
Честито и от мене
пожелавам много безаварийни и да върши много работа комбито
запиши си вин номера на колата и я провери в нета , ще намериш цялата информация за нея , както къде е произведена , така и отзаде дали е излязла от завода с дискове 

- bobilopovvd
- потребител
колега gooner4 - изобщо не съм се сетил за това което казваш да провера номера а е най-логичното ама кой да се сети
благодатя ти колега, ще го проверя 

- tcyri
- потребител
- Регистриран: 26 мар 2014, 22:50
- Модел на автомобила: Tourneo connect
- Контакти:
Честито и от мен много безаварийни километри извън видинските граници,оинеже с тия дупки от цикала аварий много.Остава да си намериш и едно крило за отзад и си готов