C-MAX GHIA
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: C-MAX GHIA
Страхотен! Със здраве и безаварийно да си го караш.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Перфектен е, със здраве да си се возите много и безаварийно. Само светлите стелки ме смущават, не са за нашите родни пътища.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- synthez 3D
- Потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
- Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008, - Местоположение: Г.Оряховица
Поздрави и от мен за добрия избор. Имам същия C-MAX, с единствената разлика, че е с бензинов двигател. Много съм доволен от автомобила и съм сигурен, че и при теб ще е така. Светлия салон е нещо чудесно и до сега при изминати от мен над 130000км. не си личи каквото и да е замърсяване, въпреки повечето мнения. Даже напротив, при този цвят не си личи праха, за разлика от черния. За стелките не мога да кажа, защото моите оригиналните все още стоят в гаража и не съм ги използвал, но гледам, че си в Италия, а там нещата са малко по-различни откъм замърсяване
Пожелавам ви хиляди безпроблемни километри с този чудесен автомобил.

- Любенов
- потребител
- Регистриран: 21 мар 2014, 20:10
- Модел на автомобила: Ford C Max 2.0 TDCI 136cv
Благодаря за добрите пожелания!Автомобилът се представя много добре , салона ми харесва много колкото до стелките моите са на мястото си но си държа и каучуковите оригинални Форд C-MAX върху тях.Прав си че тук е малко по-чисто но по този начин ги предпазвам и когато вали.synthez 3D написа:Поздрави и от мен за добрия избор. Имам същия C-MAX, с единствената разлика, че е с бензинов двигател. Много съм доволен от автомобила и съм сигурен, че и при теб ще е така. Светлия салон е нещо чудесно и до сега при изминати от мен над 130000км. не си личи каквото и да е замърсяване, въпреки повечето мнения. Даже напротив, при този цвят не си личи праха, за разлика от черния. За стелките не мога да кажа, защото моите оригиналните все още стоят в гаража и не съм ги използвал, но гледам, че си в Италия, а там нещата са малко по-различни откъм замърсяванеПожелавам ви хиляди безпроблемни километри с този чудесен автомобил.
- Любенов
- потребител
- Регистриран: 21 мар 2014, 20:10
- Модел на автомобила: Ford C Max 2.0 TDCI 136cv
Благодаря , много съм доволен!Колкото до стелките не са ми проблем държа и каучуковите и като вали ги предпазвам.ЯЛТА написа:Перфектен е, със здраве да си се возите много и безаварийно. Само светлите стелки ме смущават, не са за нашите родни пътища.