Багажник Фиеста 2007
-
- потребител
- Регистриран: 15 авг 2011, 16:42
- Модел на автомобила: ford fiesta 2007
- Status: Извън линия
Багажник Фиеста 2007
Здравейте
Налага ми се вече да ползвам багажник върху колата. Всичко добре, но Фиестата се оказа, че няма предвидени окачвачи за багажник. Някой ако може да помогне с какъв тип и какво закрепване трябва да се закупи багажник. Благодаря предварително.
Налага ми се вече да ползвам багажник върху колата. Всичко добре, но Фиестата се оказа, че няма предвидени окачвачи за багажник. Някой ако може да помогне с какъв тип и какво закрепване трябва да се закупи багажник. Благодаря предварително.
- mi6o
- потребител
- Регистриран: 11 авг 2007, 10:20
- Модел на автомобила: Мондео МК3, 2.2 ТДЦИ, 2005 г., 155 к.с. (коНби), Мондео МК 2 (коНби) / 1.8 ТД / 98 г. /90 к.с. ( бивш Ескорт 1.8 ТД / 98 г. / 90 к.с. , още по-бивша Фиеста 1.25 / 16 кл. / 75 к.с. / 96 г. )
Re: Багажник Фиеста 2007
Здравей колега.
Работил съм я тази работа и има предвидено място за напречни греди. Не пишеш с колко врати е колата,но има и за такива с 2 (3) врати. Тук има и двата варианта- https://www.google.bg/search?q=ford+fie ... 80&bih=884 ,като тези на които не минават планките зад уплътнението на вратите се казва Фикс Пойт (Fix Point). При тази система трябва да имаш две надлъжни пластмасови лайсни с капачета на тавана-горе долу по средата на страничните прозорци трябва да са,по две от всяка страна. Под тези капачета има 1 или 2 заварени гайки за купето и за тях се навива основата на напречната греда. При някой модели (правил съм такъв Фокус) дупките не се виждат защото са заляти с нещо като пяна и трябва да се изрови с отверка за да се стигне до гайките. Ако пък нямаш капачетата основата за гредата се захваща с гумен тампон който ляга на тавана и с планка,която минава през уплътненията на вратите. Питай смело-може и да съм пропуснал нещо.
Поздрави
Работил съм я тази работа и има предвидено място за напречни греди. Не пишеш с колко врати е колата,но има и за такива с 2 (3) врати. Тук има и двата варианта- https://www.google.bg/search?q=ford+fie ... 80&bih=884 ,като тези на които не минават планките зад уплътнението на вратите се казва Фикс Пойт (Fix Point). При тази система трябва да имаш две надлъжни пластмасови лайсни с капачета на тавана-горе долу по средата на страничните прозорци трябва да са,по две от всяка страна. Под тези капачета има 1 или 2 заварени гайки за купето и за тях се навива основата на напречната греда. При някой модели (правил съм такъв Фокус) дупките не се виждат защото са заляти с нещо като пяна и трябва да се изрови с отверка за да се стигне до гайките. Ако пък нямаш капачетата основата за гредата се захваща с гумен тампон който ляга на тавана и с планка,която минава през уплътненията на вратите. Питай смело-може и да съм пропуснал нещо.
Поздрави
-
- потребител
5 врати е. На покрива нямам тези капачета за които казваш. Имам само едни гумени лайсни от край до край. А тези универсалните:http://olx.bg/bagazhnik-za-tavan-i38681809 дали ще стане
- mi6o
- потребител
- Модел на автомобила: Мондео МК3, 2.2 ТДЦИ, 2005 г., 155 к.с. (коНби), Мондео МК 2 (коНби) / 1.8 ТД / 98 г. /90 к.с. ( бивш Ескорт 1.8 ТД / 98 г. / 90 к.с. , още по-бивша Фиеста 1.25 / 16 кл. / 75 к.с. / 96 г. )
Мисля,че ще стaне но тaкa по снимките не могa дa съм сигурен човече. Не съм слaгaл тaкивa и зa товa не могa дa дaм 100 % мнение. Пробвaй дa мaхнеш гумените лaйсни (aко може рaзбирa се) и дa видиш кaкво имa под тях. Тогaвa вече ще могa дa съм сигурен зa кaкво стaвa думa. И един жокер-повечето фирми дaвaт бaгaжници под нaем и те го монтирaт и демонтирaт. Aко не ти трябвa много често е идеaлния вaриaнт.
Поздрaви
Поздрaви
-
- потребител
Един-два пъти в годината ми трябва.(почивка със семейството).За под наем не бях чувал-трябва да потърся такива фирми.
- sierras
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2011, 18:20
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK2 1.8TD CLX->GHIA '96, Endura-DE
Погледни под горната страна уплътнението на вратите. При мен на мондеото като го купих бяха монтирани така гредите.
- mi6o
- потребител
Хечбекa и седaнa сa тaкa. Дaже имa комбитa без нaдлъжни греди. Aз дaже бях 1 седмицa комaндировкa в Пловдив aмa нa коя улицa беше мaгaзинa......никaквa идея
. Могa дa нaпишa тук фирмaтa в която рaботех зa дa е полезно и нa други колеги или нa лично нa колегaтa-дa кaже някой модерaтор. Но ни нaй-мaлко искaм дa прaвя реклaмa нa фирмa чийто "биг бос" ме уволни щото слaгaм бaгaжниците по-добре от него
. Дaже ще се рaдвaм aко колегaтa отиде при другa фирмa.

-
- потребител
Днес гледах един универсален и да кажа, доста трябва човек да има късмет за да пасне. Опитах да намеря в Пловдив фирми за под наем на багажници, но в google не излезна нищо. Някой да предложи нещо. Виждал съм на една кабеларка служебните коли са Фиести и са с багажник.Освен да спра някоя на улицата и да разгледам за какво става въпрос