ел. механизмът за отваряне на багажника отказа :(
-
- потребител
- Регистриран: 26 юли 2006, 15:11
- Модел на автомобила: притежавал Ескорт 1.8TD ENDURA-DE, 66kW, '98г, хечбек, Ghia
- Status: Извън линия
ел. механизмът за отваряне на багажника отказа :(
ел. механизмът за отваряне на багажника отказа 
Сега като цъкна копчето нещо прещраква на вратата, но не се отваря. Някой да е имал подобен проблем? Съвет да ми даде някой... моля...

Сега като цъкна копчето нещо прещраква на вратата, но не се отваря. Някой да е имал подобен проблем? Съвет да ми даде някой... моля...
- Ceko
- потребител
- Регистриран: 20 окт 2006, 09:45
- Модел на автомобила: fiesta 96'-techno 1.25i 16v;75hp;Mondeo Mk2, 1,8TD GHIA
- Контакти:
клю4алка на багажника
колега надявам се моят съвет дати помогне,ако проблемат ти е като при мен ще се оправи: при мен като натисне6 коп4ето което е вътре вкупето до скоростния лост се отваря багажника.
Когато ти откаже както е при теб отваря6 пластмасовата кора отзад на вратата на багажника и 6те види6 клю4алката ,която е свързана със жило,наи-вероятно жилото се е отка4ило,има6 работа за 5 мин.-зака4иг0
Когато ти откаже както е при теб отваря6 пластмасовата кора отзад на вратата на багажника и 6те види6 клю4алката ,която е свързана със жило,наи-вероятно жилото се е отка4ило,има6 работа за 5 мин.-зака4иг0
-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2005, 12:19
- Модел на автомобила: Fiesta 1.1 '88 (MK2 FBD)
първо откачи кабела на машинката и с помощник замери напрежението в линията при натиснато копче. така ще установиш дали проблема е в окабеляването или машинката. машинката можеш да я провериш с 12 волта директно от акумулатора. ако машинката е наред, гледаш бушон, реле и т.н. по окабеляването. ако е машинката, търси си друга. в общия случай не си заслужава ремонта, т.к. нова е 5-10 лева.
- FordUser
- потребител
- Регистриран: 07 сеп 2006, 13:46
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.4 73 коня
и при мене при натискане нищо не цъка ?dreidrei написа:Днес свалих кората, жилото си изглежа наред... ЛОшо, значи другаде е проблема...
Ама при мен проблемът за задълбочава - до преди ден-два като натисках копченцето нещо в механизма поне цъкаше, днес няма никакви признаци на животИначе копчето си свети...
Идеи?
дреидреи ти реши ли проблема ?
-
- потребител
- Регистриран: 26 юли 2006, 15:11
- Модел на автомобила: притежавал Ескорт 1.8TD ENDURA-DE, 66kW, '98г, хечбек, Ghia
Оказа се, че при мен причината е "изкривена" задна брония. Странно, но факт - оправихме бронията и всичко се оправи... Е, явно бронията е опирала неприятно във вратата и за това не е искала да се отваря.
======================================
Шантава работа,
Преди ден-два пак отказа, бутона си свети, но при натискане нищо не се случва... Предполагам, че прекъсната някоя жичка и вероятно до сега на магия е правила контакт.
======================================
Шантава работа,
Преди ден-два пак отказа, бутона си свети, но при натискане нищо не се случва... Предполагам, че прекъсната някоя жичка и вероятно до сега на магия е правила контакт.