Пукната броня
- rehsu
- потребител
- Регистриран: 20 авг 2014, 21:14
- Модел на автомобила: Fiesta, 1.3, 1998
- Status: Извън линия
Пукната броня
Здравейте, имам едно питане
и един доста интересен случай за който ще ви разкажа
Наскоро си закърпих моята Fiesta 98г. че беше доста зле положението 2та прага и 2те вежди бяха за смяна но нямаше начин аз я взех в това състояние
Та оставих я на един майстор тука в София спазарихме се за доста добри пари но беше голям мърляч ама за тея пари немаше къде
и 10дена я прави тази кола......
както и да е взех я аз всичко окей но беше толкова мръсна че като я взех не бях забелязал че е спукал предната броня от долу в дясно и задната леко
.....
естествено като луд се запътих на обратно да си я оправи последва гузно извинение и "сега че я оправим" лепи там уж не знам кво прави на предната само...... задната нямало нужда...........ама днес гледам пак е тръгнала да се отваря...... ако му я закарам пак тва ще направи тоя........за това някакъв съвет как точно може да се оправи това
без да купувам нови брони 

Наскоро си закърпих моята Fiesta 98г. че беше доста зле положението 2та прага и 2те вежди бяха за смяна но нямаше начин аз я взех в това състояние
![[fahren.gif] [fahren.gif]](./images/smilies/fahren.gif)
Та оставих я на един майстор тука в София спазарихме се за доста добри пари но беше голям мърляч ама за тея пари немаше къде

както и да е взех я аз всичко окей но беше толкова мръсна че като я взех не бях забелязал че е спукал предната броня от долу в дясно и задната леко

[img]http://store.picbg.net/pubpic/F9/E8/cac7bed0b77ef9e8.jpg[/img]
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: Пукната броня
Красна поляна, след прелеза в дясно в посока към центъра има две ателиета, второто е в гараж. Тел №0898-398228, № 0877597917.
Момчето е съвестно, и ще ти каже всичко, колко пари, колко време, със боядисване, от къде боя, или без, и тн.
Момчето е съвестно, и ще ти каже всичко, колко пари, колко време, със боядисване, от къде боя, или без, и тн.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2014, 10:14
- Модел на автомобила: Focus c-max 1.8
Такива много ги "обичам", където говорят на че го направим, че го сменим и тн. С две думи - бягай на далеч
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Послушай Ялта, лепенето на брони не е работа на всеки. Не че е кой знае какво, но си има тънкости, които не всеки тенекеджия ги знае а и повечето ги мързи да свалят а свалянето е задължително. Работил съм и знам как мислят, ако две тенекии или тенекия и пластмаса са свързани с болт, са по-склонни да отрежат със флекса покрай болта и после да заварят отколкото да развиват. Дават много пари за пистолети, виброшлайфове и флексове, но пари за хубав комплект ключове и "гедория" не дават. Да не говорим че за тях кръстатата отверка е само една, после болтовете им виновни, че превъртали.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- rehsu
- потребител
- Регистриран: 20 авг 2014, 21:14
- Модел на автомобила: Fiesta, 1.3, 1998
мерси и за бързия отговор
, тея дни ще мина през красна поляна да видя. 

[img]http://store.picbg.net/pubpic/F9/E8/cac7bed0b77ef9e8.jpg[/img]
- anguz010
- потребител
- Регистриран: 26 окт 2014, 09:29
- Модел на автомобила: Mondeo MK1
Колега, чудя се дали си минал вече през въпросния тенекеджия и дали можеш да обадиш как работи, колко взима и т.н. , защото и аз имам една предна за лепене
Поздрави !

Поздрави !