Пукната броня

Екстериор и интериор.
Потребителски аватар
rehsu
потребител
потребител
Регистриран: 20 авг 2014, 21:14
Модел на автомобила: Fiesta, 1.3, 1998
Status: Извън линия

Пукната броня

Мнение от rehsu » 12 окт 2014, 21:08

Здравейте, имам едно питане :D и един доста интересен случай за който ще ви разкажа :lol:

Наскоро си закърпих моята Fiesta 98г. че беше доста зле положението 2та прага и 2те вежди бяха за смяна но нямаше начин аз я взех в това състояние [fahren.gif]
Та оставих я на един майстор тука в София спазарихме се за доста добри пари но беше голям мърляч ама за тея пари немаше къде :D и 10дена я прави тази кола...... :shock:
както и да е взех я аз всичко окей но беше толкова мръсна че като я взех не бях забелязал че е спукал предната броня от долу в дясно и задната леко *maikomila* ..... :evil: :evil: естествено като луд се запътих на обратно да си я оправи последва гузно извинение и "сега че я оправим" лепи там уж не знам кво прави на предната само...... задната нямало нужда...........ама днес гледам пак е тръгнала да се отваря...... ако му я закарам пак тва ще направи тоя........за това някакъв съвет как точно може да се оправи това :?: без да купувам нови брони :D
[img]http://store.picbg.net/pubpic/F9/E8/cac7bed0b77ef9e8.jpg[/img]

Потребителски аватар
ЯЛТА
Потребител
Потребител
Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд
Контакти:

Re: Пукната броня

Мнение от ЯЛТА » 12 окт 2014, 21:14

Красна поляна, след прелеза в дясно в посока към центъра има две ателиета, второто е в гараж. Тел №0898-398228, № 0877597917.
Момчето е съвестно, и ще ти каже всичко, колко пари, колко време, със боядисване, от къде боя, или без, и тн.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО

Eastbourne
потребител
потребител
Регистриран: 18 юни 2014, 10:14
Модел на автомобила: Focus c-max 1.8

Мнение от Eastbourne » 12 окт 2014, 21:40

Такива много ги "обичам", където говорят на че го направим, че го сменим и тн. С две думи - бягай на далеч

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК

Мнение от HACKO » 13 окт 2014, 09:05

Послушай Ялта, лепенето на брони не е работа на всеки. Не че е кой знае какво, но си има тънкости, които не всеки тенекеджия ги знае а и повечето ги мързи да свалят а свалянето е задължително. Работил съм и знам как мислят, ако две тенекии или тенекия и пластмаса са свързани с болт, са по-склонни да отрежат със флекса покрай болта и после да заварят отколкото да развиват. Дават много пари за пистолети, виброшлайфове и флексове, но пари за хубав комплект ключове и "гедория" не дават. Да не говорим че за тях кръстатата отверка е само една, после болтовете им виновни, че превъртали.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! *0030*

Потребителски аватар
rehsu
потребител
потребител
Регистриран: 20 авг 2014, 21:14
Модел на автомобила: Fiesta, 1.3, 1998

Мнение от rehsu » 13 окт 2014, 14:35

мерси и за бързия отговор :) , тея дни ще мина през красна поляна да видя. _friends_
[img]http://store.picbg.net/pubpic/F9/E8/cac7bed0b77ef9e8.jpg[/img]

Потребителски аватар
anguz010
потребител
потребител
Регистриран: 26 окт 2014, 09:29
Модел на автомобила: Mondeo MK1

Мнение от anguz010 » 26 окт 2014, 09:46

Колега, чудя се дали си минал вече през въпросния тенекеджия и дали можеш да обадиш как работи, колко взима и т.н. , защото и аз имам една предна за лепене :D
Поздрави !

Отговори

Върни се в “КУПЕ”