Метални педали
- ФордБългария
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2014, 23:22
- Модел на автомобила: Ford Focus mk1 1.6 16v
- Status: Извън линия
Метални педали
В последно време загледах тези метални(някъде чак спортни) педали в ebay. Гледам в ибей някакви за 6 паунда, та се чудя дали ще са мноого голям боклук, или просто обикновен боклук
Някой слагал ли си е такива ?
п.с. Моля не ми обяснявайте само как изглеждат, че не си струва да се слагат и т.н. - Питам конкретно(ако искате и обявата ще пусна) - някой слагал ли си е алуминиеви педали ? А и дали като размер ще паснат на фокуса, че този за газта ми изглежда малко дълъг.

п.с. Моля не ми обяснявайте само как изглеждат, че не си струва да се слагат и т.н. - Питам конкретно(ако искате и обявата ще пусна) - някой слагал ли си е алуминиеви педали ? А и дали като размер ще паснат на фокуса, че този за газта ми изглежда малко дълъг.
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Re: Метални педали
Много бързо умират. Сложи си оригинални гумени. На тези им се изтъркват гумените елементи и започват да се пързалят. Сиерата беше с такива като я купих.Засилих ги в кофата още в момента в който я паркирах пред нас. На предишния и собственик не му се занимавало да търси оригинални и...почнал с тунингите.
Спарко имаха едни много хубави модели преди 4-5 години...пак метална основа, но с много дебел гумен елемент и в самата гума залято нещо от рода на кварцов пясък...Но изобщо не бяха 6 паунда...
Спарко имаха едни много хубави модели преди 4-5 години...пак метална основа, но с много дебел гумен елемент и в самата гума залято нещо от рода на кварцов пясък...Но изобщо не бяха 6 паунда...
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- ФордБългария
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2014, 23:22
- Модел на автомобила: Ford Focus mk1 1.6 16v
Re: Метални педали
Аз съм си с гумените, тези мислех да ги взема заради визията(просто ми допадат). Явно ако ще взимам, ще трябва да си е нещо хубаво и качествено