Каква марка и модел GPS бихте ми препоръчали да си взема?
- alek200
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2008, 16:46
- Модел на автомобила: Focus 1.6 115 к.с. '12г.
- Status: Извън линия
Каква марка и модел GPS бихте ми препоръчали да си взема?
Здравейте, трябва ми GPS, но не съм наясно и затова се обръщам към вас. Какво бихте ми препоръчали като нямам представа кои са добри и цените им.
Ако си Горд купи си Форд
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: Каква марка и модел GPS бихте ми препоръчали да си взема?
Гармин, без значение кой модел, има най-добрата и подробна карта.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Наско е прав !
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
- Регистриран: 05 дек 2014, 09:49
- Модел на автомобила: форд галакси 2.3 бензин 2004г.
Здравей Колега, и Аз проучих въпроса и стигнах до извода че Гермин е наи - добре , като по новите модели имат и Блутуд и може и телефона да се включи и да говориш хедсфрее . Намерих един човек които внася от Англия с европейска гаранция 2 години а цената е надоло , очаквам да се обади
след около месец ще има новите модели за около 400 лева /ето и телефона 0889266166 в Пловдив/ Отзивите са добри за него в нета , но никога не съм
Пазарувал от него . Има и китайски навигаций на цена около 150-170 лв с 1 година гаранция , а също и двоен дин /китайски/ на цена около 800 лв.
Мой Познат си сложи такъв /Галакси/ от ХИТ бг с монтажа около 1000 лв. с камера за паркиране и 1 една година гаранция .
Според Всички наи-добри са Гермин и Том-Том , Аз ще изчакам да видя Какви Гермин ще внесе човека от Пловдив и евентуално ще реша какво да взема и ще пиша как стоят ценово .
след около месец ще има новите модели за около 400 лева /ето и телефона 0889266166 в Пловдив/ Отзивите са добри за него в нета , но никога не съм
Пазарувал от него . Има и китайски навигаций на цена около 150-170 лв с 1 година гаранция , а също и двоен дин /китайски/ на цена около 800 лв.
Мой Познат си сложи такъв /Галакси/ от ХИТ бг с монтажа около 1000 лв. с камера за паркиране и 1 една година гаранция .

Според Всички наи-добри са Гермин и Том-Том , Аз ще изчакам да видя Какви Гермин ще внесе човека от Пловдив и евентуално ще реша какво да взема и ще пиша как стоят ценово .
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Картите на Том-Том (Телеатлас) конкретно за България са меко казано постни. В Западна Европа Том-Том са много сериозна конкуренция на Гармин, че даже и ги превъзхождат, но явно политиката им за България е друга.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
Мерси за инфото за Том Том в София има доста 2 употреба на прилични цени, но всепак Гермин ще е навигацията . 

-
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2009, 17:50
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 Turnier 1.6 16v, Ford Focus MK2 1.6 16v Ti-VCT
Въпрос,
защо Ви е навигация?
Ако не е вградена в таблото, защо просто не си вземеш един хубав телефон и не си качиш навигация? Може и таблет, както и още не се знае колко опции има.
Приложения има също много.Аз лично не бих си дал парите за подобно нещо.
Ако ми трябва за България, дори нямам нужда от специални приложения с карти на тях, защото Гугъл Мапс ми върши идеална работа през телефона.
Поздрави.
защо Ви е навигация?
Ако не е вградена в таблото, защо просто не си вземеш един хубав телефон и не си качиш навигация? Може и таблет, както и още не се знае колко опции има.
Приложения има също много.Аз лично не бих си дал парите за подобно нещо.
Ако ми трябва за България, дори нямам нужда от специални приложения с карти на тях, защото Гугъл Мапс ми върши идеална работа през телефона.
Поздрави.
-
- потребител
На мен лично ми трябва за Гърция и Турция , а също така не - искам да махам Оригиналното СД на Форд/Върши си работа и не ми се дават много пари за 2 дин/. А с навигация от Телефон преди две години така се замотах в Гърция ..... Надявам се на Гермина картите да са ОК /много обичам да ходя за риба и не-съм наясно дали ще има качени и по малки пътища /даже и черните ако има супер - Сега заминавам за риба на Марица около Харманли/ .
Поздрави от Мен .

Поздрави от Мен .

- alek200
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2008, 16:46
- Модел на автомобила: Focus 1.6 115 к.с. '12г.
Телефона не искам да си го ползвам за това, защото батерията няма да изкара.
Ще прегледам Гермин мисля си нещо между 100-250 лв. макс.
Ще прегледам Гермин мисля си нещо между 100-250 лв. макс.
Ако си Горд купи си Форд
- sinnerman
- потребител
- Регистриран: 07 сеп 2012, 11:08
- Модел на автомобила: focus
Аз имам гармин nuvi 215w с блутут. Купувал съм го 2008г. Сега има по-нови модели с горе долу същите параметри. С него съм пътувал в Англия, Гърция, Румъния, Сърбия, Унгария. Вчера се върнах от Будапеща с него. Европейската карта е супер точна.През няколко месеца излизат ъпдейти. Освен автомобилен има и пешеходен и велосипеден режим. Свърши ми супер добра работа в пешеходен режим тия дни. Продават апарата с европейска карта с доживотно обновяване. Има и карта на България с 2 годишен безплатен ъпгрейт. На три месеца излиза обновяване. Последното беше декември 2014г. и в него е включено колелото на лъвов мост. Устройствата които ще ти свършат работа са от 200 до 350 лв. Продават се в техномаркет и технополис. Ако нещо друго те интересува питай.