И аз с Фокус и въпроси
-
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2015, 21:14
- Модел на автомобила: Ford Fokus 1.8 2000
- Status: Извън линия
Re: И аз с Фокус и въпроси
А колега с мнозинство се отхвърля предложението

-
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2015, 21:14
- Модел на автомобила: Ford Fokus 1.8 2000
Днес и аз по примера на колегата разглобих почистих и събрах цирка на парното.Усеща се промяна в работата му но ще го видим някоя студена сутрин как ще сработи,защото тогава имах проблеми.Упражнението е много лесно.Единия болт на моторчето е малко въртел ако нямаш подходящ инструмент.
Като цяло след Фиата до момента всичко което съм бутал по Форда ми изглежда като детска игра.
Като цяло след Фиата до момента всичко което съм бутал по Форда ми изглежда като детска игра.

- ФордБългария
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2014, 23:22
- Модел на автомобила: Ford Focus mk1 1.6 16v
Има един колега с фокус комби, но с 16-ки - стои супер, но според мен му идват в повече на комбито, и ако още се чудиш за размера, 15-ки ти е идеален. 

- Besniq
- потребител
- Регистриран: 21 дек 2012, 15:16
- Модел на автомобила: фокус mk2.5 Duratec и W203 - C180 kompressor
- Контакти:
Радвам се, че ти харесва !super_s написа:Бесния ..
Форда ти е уникален.Много ми харесва.А и с тази промяна на фаровете направо супер много ми харесва.Да те питам на бронята мигачите си ги оставил но си ги сменил с бели така ли?Аз много го харесвам харесвам хечбека ама на мен ми е малка затова си взех комби.Планувам доста промени по него, само да е здрав и налято започвам декорациите
Благодаря на всички за мненията.Получих отговори на въпросите си.Обощено ; ще е с 14 или 15 цолови джанти каквито си харесам,ще си намеря брони от каквото мога, маслото ще е тънко,щеката ще я погледнем с колеги от Русе а таблото утре ще светне
Да само мигачите съм сменял, а мигачите във фара ги направих да светят като габарит, става супер !
В сравнение с Фиат, Форда е много по кадърно замислен и се работи много лесно по него ( това го знаят тези които са имали Фиат )
Джанти, съветвам те минимум "16, ( с повече търсене се намират на доста добри пари ) арките на калниците са доста големи, "14, "15 седят неестествено малки, просто не и отиват !
Ако имаш други въпроси ще помагаме колкото можем .
[url=http://besniq30.snimka.bg/automobiles/ford-focus-mk1-1-8-tddi.802865.34892879][img]http://media.snimka.bg/s1/4324/034892879-thumb.jpg?r=0[/img][/url]