проблем със подгрева на седалки на мондео МК3 2000ТДЦИ 115кс
-
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2015, 16:26
- Модел на автомобила: MONDEO MK3 2005 . 2000TDCI
- Status: Извън линия
проблем със подгрева на седалки на мондео МК3 2000ТДЦИ 115кс
колеси здравейте. дано да нсте забравили за тази тема, че ми е голяма болка и търся начин няккой да ми помогне с информация. предварително благодаря. между другото сега се регистрирам и и дано да не бъркам за мястото на въпроса ми. преди 3 сни си взех мондео мк3 2000 куб. тдци 115 коня комби 2004 г. и проблема е следния. не ми работи подгрева на двете предни седалки. и копчетата не светят. гледам бушона че е здрав. обаче на шофъорската седалка тоест на облегалката в средата има дупка от стопено по тапицерията с диаметър 10 на 5 сантиметра. това е стопено от реотана на подгрева. опъвам реотана, и на изгореното място и гледам че изолацията на реотана се е стопила , а самия той няма прекъсване.и какво става , бушона е здрав, реотана не се вижда да е прекъснат , а пук подгрева не бачка. чудя се дали има някакви релета и ако има каде може да се намират. и такъв реотан от каде мога да си купя. намерил съм седалка със същия текстил , ама е без подгрев, и смятам ако мога да намеря реотан да сменя само тапицериите на седалките. а пък вие ако имате информация помагайте. благодаря ви предварително