2002 ford maverick XLT
-
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2014, 10:05
- Модел на автомобила: ford maverick XLT
- Status: Извън линия
2002 ford maverick XLT
Здравейте 
Нов съм във фордфорума,тъй като се сдобихме със нова семейна колица
Ако има във Варна някой вещ по двигател - 2,0 /16в /124кс/(бензин/газов инжекцион) който да ме въведе по обстойно(след някое кафе примерно) към маниерите на този двг,и какво ме очаква за в бъдеще....поздрави за форума и благодаря предварително !
ето я и машината
... счупен файл...
изминати от мен 750км

Нов съм във фордфорума,тъй като се сдобихме със нова семейна колица

Ако има във Варна някой вещ по двигател - 2,0 /16в /124кс/(бензин/газов инжекцион) който да ме въведе по обстойно(след някое кафе примерно) към маниерите на този двг,и какво ме очаква за в бъдеще....поздрави за форума и благодаря предварително !
ето я и машината
... счупен файл...
изминати от мен 750км
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: 2002 ford maverick XLT
Хубав джип, тъкмо за това време. Със здраве и безаварийно да си го караш. Отиди на сбирките във Варна и колегите ще помагат каквото е нужно.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php?f=5&t=37688
http://clubford.org/forum/viewtopic.php?f=5&t=37688
- mladen1984
- потребител
- Регистриран: 14 апр 2006, 12:16
- Модел на автомобила: ford scorpio 2.8i Ghia 204к.с.автоматик
ford scorpio 2.0i Ghia 136k.c. DOHC (1995)
ford scorpio 2.9i Ghia 210k.c. V6 (1995)cosworth - Местоположение: Пловдив
Много е хубав!!Дай малко информация за джипа: Американска сглобка ли е, автоматик ли е, и прочее.

-
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2014, 10:05
- Модел на автомобила: ford maverick XLT
С извинение за забавянето (командировка малко)
...та доколкото знам модела първо е пуснат за Щатите и Япония,в последствие Европа. Сглобява се в един завод с Мазда Трибют - разликите са много малки-козметични.Аз за сега след 1000км съм доста доволен.Има разни дреболии дето малко ме подразват,но те са поправими-малко нестабилни обороти(предполагам стъпков мотор).....Отзив от колата -доста стабилна на пътя,комфортна и в градски условия и на магистралата.Добре обезшумено купе,разход на газ-10 извънградско/13 градско.
Мечта ми е да докопам средна конзола със подлакътник от същата или от Маздата ,но след 2005-друга забележка нямам
..интересно,че в Щатите и в Русия има дефлектори за предния капак,тука-няма,Германия също не намерих.Транспорта от щатите над 100долара,самият дефлектор 55долара-бах тоз транспорт
...та доколкото знам модела първо е пуснат за Щатите и Япония,в последствие Европа. Сглобява се в един завод с Мазда Трибют - разликите са много малки-козметични.Аз за сега след 1000км съм доста доволен.Има разни дреболии дето малко ме подразват,но те са поправими-малко нестабилни обороти(предполагам стъпков мотор).....Отзив от колата -доста стабилна на пътя,комфортна и в градски условия и на магистралата.Добре обезшумено купе,разход на газ-10 извънградско/13 градско.
Мечта ми е да докопам средна конзола със подлакътник от същата или от Маздата ,но след 2005-друга забележка нямам

- filgun
- потребител
- Регистриран: 25 май 2015, 11:59
- Модел на автомобила: Форд Маверик 2,0 XLT, 2002г
- Контакти:
Привет колеги,
и аз се сдобих са такава машинка 2,0 / 124коня 2002г. и съм много доволен, но моят разход е 16-17 газ в града, извън градско 10-11?
Да питам колегата NAVY_DIVER, какво стана с оборотите, защото и аз имам този проблем и също ако изпадне конзола дай знак че и аз съм много навит...
Предварително благодаря
и аз се сдобих са такава машинка 2,0 / 124коня 2002г. и съм много доволен, но моят разход е 16-17 газ в града, извън градско 10-11?
Да питам колегата NAVY_DIVER, какво стана с оборотите, защото и аз имам този проблем и също ако изпадне конзола дай знак че и аз съм много навит...
Предварително благодаря
Форд Маверик 2,0 XLT
- filgun
- потребител
- Контакти:
Здравейте колеги, появи се един доста неприятен шум, когато натисна съединителя и съм на скорост от време на време има едно чегъртане, много неприятно. Има го и при натиснат съединител без включена предавка, но е много по-слабо..... Мислех си за лагер на съединителя, но според един монтьор май има нещо в скоростите. Ако имате идеи ще се радвам да споделите. Ако пък има майстор който се занимава със скорости би било още по-добре. Моля дайте препоръки, както за майстор така и за части. Предварително благодаря на всички.
Форд Маверик 2,0 XLT
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Пусни си питането в подходящ раздел на форума
- filgun
- потребител
- Контакти:
Много се извинявам, но нали темата е за форд маверик?paci написа:Пусни си питането в подходящ раздел на форума
Нямам нищо против да я преместите където и е подходящото място. Нов съм тук.
Благодаря!
Форд Маверик 2,0 XLT
- filgun
- потребител
- Контакти:
Здравейте колеги, някой дали има книжка за сд плеъра или пък знае кода за отключване.... Наложи ми се да махна клемата на акомулатора за да изчистя грешките и сега сд-то е заключено.. .
Форд Маверик 2,0 XLT
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- filgun
- потребител
- Контакти:
Здравей колега,
Благодаря за помоща, изчетох темата и сега искам д апитам...
Първо, има ли начин да се разбере серийния номер чрез номер на рамата, защото незная как да извадя СД-то от таблото модела е 6000 cd eon?
Вторият ми въпрос е дали след 12 опита може да с еотключи? Пише "locked 13"
Май съм закъсал....

Форд Маверик 2,0 XLT