Форд Фокус 2000г. 1.8ТДДИ

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
fokus20
потребител
потребител
Регистриран: 06 окт 2015, 18:11
Status: Извън линия

Re: Форд Фокус 2000г. 1.8ТДДИ

Мнение от fokus20 » 26 окт 2015, 08:01

Такива ни маисторите какво да се прави!!!

Sent from my Lenovo A319 using Tapatalk

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК

Мнение от HACKO » 26 окт 2015, 20:13

Колега, не знам тези помпи по колко пари ги вземаш ама да беше я качил на една платформа и да я закараш до Ямбол при Специалиста да ти я оправи, май щеше да ти излезе по-евтино.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! *0030*

fokus20
потребител
потребител
Регистриран: 06 окт 2015, 18:11

Мнение от fokus20 » 27 окт 2015, 00:02

Ами маи щеше да ми е по на далавера и сега знаете ли какяо се оказва че пак ще правя екектроника и може би датчик на коляновия вак :) и остана само бутала и сигменти да сменя и стана основен ремонт хаха

Sent from my Lenovo A319 using Tapatalk

boteev
потребител
потребител
Регистриран: 27 май 2015, 12:55

Мнение от boteev » 30 окт 2015, 12:04

Понеже аз отворих темата, да взема да споделя и моите неволи... След двуседмично седене на колата пред блока, реших накрая да я закарам в сервиза. От там ми казаха, че електронното управление на ГНП има някакъв проблем. Оказа се, че ако я пратят в BOSH ще ми вземат повече пари от стойността на колата, затова ще я закарат при техен познат "майстор" на ГНП и той ще я ремонтира за не повече от 450-550 лв. Та сега чакам да ми се обадят да ходя да си взема ремонтирата кола и да си платя щедро. Само се моля колата наистина да е ремонтирано качествено. Когато имам резултат, ще споделя.

Поздрави

boteev
потребител
потребител
Регистриран: 27 май 2015, 12:55

Мнение от boteev » 20 ное 2015, 20:34

ПИСНА МИ ОТ ПИШМАН МАЙСТОРИ!!! Колеги колата ми е от 2 месеца по сервизите... В първия сервиз ми казаха, че всичко е проверено и може да е само и единствено от ГНП. Дадох я на втори сервиз в който ми казаха "всичко можем да оправим" те обаче се оказа, че не ремонтират ГНП, затова я дадоха на техен приятел, който пък само с това се занимава, но той казал, че най-вероятно не е в ГНП проблема, затова я върна пак във втория сервиз. В него обаче търсиха проблема още една седмица и казаха че или е "електрониката на колата" или ГНП, но което и да е от двете било скъпо, затова не им се иска да направят едното, а то да се окаже, че не е в него проблема. След още няколко дни и може би 24-тия път в който говорих с човека на когото съм дал колата. Той каза "спокойно, ще я дам на Ицо Форда, той само с фордове се занимава, с него няма грешка и ми е приятел дори". Та сега чакам вече пети ден да Ицо Форда... Помогнете.. Какво да правя...

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”