Форд Фиеста 1,25 96г

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Savov gsa
потребител
потребител
Регистриран: 09 дек 2015, 20:17
Status: Извън линия

Форд Фиеста 1,25 96г

Мнение от Savov gsa » 09 дек 2015, 22:24

Здравейте колеги.! бих искал да дадете някой съвет и мнение за което ви благодаря предварително!
наскоро си купих Фиестичка 1,25 16в бих искал да ми кажете евентуални слаби места и отностно подражката как е?
как е ходова част. двигателя лесна ли е за подръжка и здравичка ли е калота като цяло :D
един мой приятел имаше такава и ме наплаши че са имали дефект много чупили лагер на ксоростите вярно ли е това Дайте вашите мнения за тази кола за мен е важно Благодаря ви!

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Status: Извън линия

Re: Форд Фиеста 1,25 96г

Мнение от paci » 09 дек 2015, 23:47

Savov gsa написа: един мой приятел имаше такава и ме наплаши че са имали дефект много чупили лагер на ксоростите вярно ли е това
Мойта колко е пускана на драгове ... ако беше вярно да съм ревал яко за тези 9 години дето я карам.
Не съм имал такъв проблем ... не, че и разбирам какъв лагер е имал в предвид твоя човек.
Съединител съм сменил миналата година, а колко зор беше видял. С него бях взел колата и не знам какъв живот е живял и колко, но си беше motorcraft и устиска много.
Лагер-помпата си беше здрава (ако нея е имал в предвид твоя приятел), но смених всичко комплект.

Такъв проблем можеш да имаш:
http://clubford.org/forum/viewtopic.php?f=9&t=68545

Все пак си взел кола втора, трета или не знам коя ръка ... Никой не може да ти каже колко е здрава и с какво ще се сблъскаш
Аз съм си доволен от моята. Взех я в отлично състояние. Мотора е бил отварян и правен като хората. И при мен беше отворен заради разход 12л масло на 10 000 км :D:
Добро в моите ръце не беше видяла много :) Издържа :) Сега я завръщам към живот :) Доволен съм си :)
Ако и ти ще завръщаш нещо към живот да знаеш, че е скъпо :D:

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”