Ключ с чип - дубликат откъде и срещу колко?
- Felis Concolor
- потребител
- Регистриран: 21 мар 2015, 21:28
- Модел на автомобила: Ford Puma 1.6 2001
- Status: Извън линия
Ключ с чип - дубликат откъде и срещу колко?
Уважаеми Колеги,
Обръщам се към когото от Вас разполага с практическо инфо за споделяне - къде в района на София (адрес, телефон) и приблизително срещу колко пари бих могъл да си осигуря надежден "чипосан" дубликат на ключа за Пума-та? Така и така ми е едничък (бел. - автоджамбазка му работа, спестете ми по-нататъшни въпроси, моля), а и е почнал леко-далеко да напомня по форма на бумеранг...
Благодаря предварително за информационното съдействие!
Обръщам се към когото от Вас разполага с практическо инфо за споделяне - къде в района на София (адрес, телефон) и приблизително срещу колко пари бих могъл да си осигуря надежден "чипосан" дубликат на ключа за Пума-та? Така и така ми е едничък (бел. - автоджамбазка му работа, спестете ми по-нататъшни въпроси, моля), а и е почнал леко-далеко да напомня по форма на бумеранг...
Благодаря предварително за информационното съдействие!
"Идеите сами по себе си са безценни, но и най-добрата идея си остава гола идея, ако не я материализираш, защото иначе всеки може да дава идеи" (Хенри Форд)
-
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2005, 07:04
- Модел на автомобила: София
Re: Ключ с чип - дубликат откъде и срещу колко?
Автоключар 0848622496 София.
Почти съм сигурен, че ще ви свърши работа.
Почти съм сигурен, че ще ви свърши работа.
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
ключарите на практикер. Имат сервиз зад практикер на Дружба. Ползвах им услугите и съм доволен и от работата, и от цените, и от отношението.
- Slayer
- потребител
- Регистриран: 22 дек 2014, 17:07
- Модел на автомобила: Focus
Взех си и аз дубликат на ключа от Практикер Дружба...140 лв. ключ с чип и дистанционно на него за Фокус. Обикалях и проверих около 6-7 ключарски ателиета и навсякъде ми искаха от 180-190 лв. нагоре. Иначе само ключ с чип е 80-90 лв.
- OgiDogi
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2009, 00:09
- Модел на автомобила: Orion 1.6DL '83 -> Mondeo 1.8TDi '97 с газ
Тези нормални ли са?Slayer написа:Взех си и аз дубликат на ключа от Практикер Дружба...140 лв. ключ с чип и дистанционно на него за Фокус. Обикалях и проверих около 6-7 ключарски ателиета и навсякъде ми искаха от 180-190 лв. нагоре. Иначе само ключ с чип е 80-90 лв.
Аз си купих от ebay.co.uk 2 броя (червен и черен) за около 18-20 лв/бр. барабар с чиповете и тук в Сливен ми взеха общо 60 лева за програмирането им - изтриват се всички предишни и се записват само новите. Сега си имам 3, като оригиналният от колата стана "Master Key" (неговият чип набутах в червения и стои нависоко в шкафа) и мога при нужда да си програмирам и други. Ето една сносна оферта, но едва ли доставката ще е толкова бърза, както от UK.
- bodurov
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2007, 11:46
- Модел на автомобила: FORD C-MAX 1.6L Duratec 16V Ti-VCT(115 hp)2009г.
Какви са тия цени,ужас.Аз за фокуса си взех от алиекспрес за 9 долара и 10 лв да го нарежат и после си го обучих.Eто тук на първо четене
http://www.aliexpress.com/premium/FORD- ... D+PUMA+KEY
http://www.aliexpress.com/premium/FORD- ... D+PUMA+KEY
-
- потребител
- Регистриран: 30 ное 2010, 19:10
- Модел на автомобила: форд фокус-2000 1.6 16v
То и аз си взех ключ от Китайците само че ми искат 80 лева да ми копират транспондера на Симеон и ми се струва малко множко ако някой знае по ниска цена в София да драсне един ред!
- bodurov
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2007, 11:46
- Модел на автомобила: FORD C-MAX 1.6L Duratec 16V Ti-VCT(115 hp)2009г.
Колега ,ключа се обучава за две минути.Можеш сам да си го обучиш,има тема във в форума ,а и в книжката на колата пише как става.Будалкат те с тия 80 лв.Само трябва ключар да ти го нареже.В рамките на 6 сек.въртиш ключа от положение 0 до положение 2,ще се чуе звуков сигнал,че си в режим програмиране и в рамките на 10 сек.натискаш последователно бутоните на всички дистанционни които ще ползваш.Изчакваш малко или изваждаш ключа и си готов.Забравих да кажа,че трябва всички врати да са затворени и колана на водача да е поставен.Дано не забравих нещо.
-
- потребител
Ключа го обучих отваря и затваря вратите нали вътре има ампула за имобилайзера трябва да се копира информацията от старият ключ на новият за това става въпрос.bodurov написа:Колега ,ключа се обучава за две минути.Можеш сам да си го обучиш,има тема във в форума ,а и в книжката на колата пише как става.Будалкат те с тия 80 лв.Само трябва ключар да ти го нареже.В рамките на 6 сек.въртиш ключа от положение 0 до положение 2,ще се чуе звуков сигнал,че си в режим програмиране и в рамките на 10 сек.натискаш последователно бутоните на всички дистанционни които ще ползваш.Изчакваш малко или изваждаш ключа и си готов.Забравих да кажа,че трябва всички врати да са затворени и колана на водача да е поставен.Дано не забравих нещо.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Това също може да си го направиш сам, но има условие, трябва да ти са налични двата оргинални ключа.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
Колата я купих само с един ключ.HACKO написа:Това също може да си го направиш сам, но има условие, трябва да ти са налични двата оргинални ключа.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
В този случай, вадиш чипа от ключа и го залепяш от вътрешната страна на кората до контактния ключ.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- Slayer
- потребител
- Регистриран: 22 дек 2014, 17:07
- Модел на автомобила: Focus
Това са цените, колеги, ако не ви се занимава
):)...И ключарите трябва да ядат...Но наистина се оливат някои.

-
- потребител
- Регистриран: 27 фев 2013, 17:30
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1
Да с два ключа става бързо лесно и най-вече евтино! Аз карам с трети китайски който излезе 15$ + 10лв.
Извода какъв е : не купувайте кола с един ключ от тъпите джамбази !
Извода какъв е : не купувайте кола с един ключ от тъпите джамбази !
-
- потребител
В Бургас и Варна за същата услуга която ми я предлагат там струва 50-60 кинта а в Шопско 80 май като се ходи на море ще се вади от друг град съвсем се самозабравиха ключарите.Slayer написа:Това са цените, колеги, ако не ви се занимава):)...И ключарите трябва да ядат...Но наистина се оливат някои.