6x8 Колони
- cockobg
- потребител
- Регистриран: 29 ное 2006, 14:26
- Модел на автомобила: Форд Мондео 1.8 16v 115hp.
- Status: Извън линия
6x8 Колони
Много ми трябват 6x8 а не 6x9 колони за моето мондео обаче намирам само на няколко места и то по 110/120 лв.някои има ли идеа каде да си намеря колони 6x8 за около 80/90 лв.и стават ли други без луфт за вратите на мондео седан???10x предварително 

Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
- V_A_N_K_A_T_A
- потребител
- Регистриран: 03 сеп 2005, 15:03
- Модел на автомобила: Alfa 156 2.0 20V Turbo;Ford Mondeo Turnier 1.8 16V 93'
- Контакти:
Аз съм си харесал Pioneer TS-H687 ТУК
,които са специално за Форд и Мазда,но са 130лв.Други засега не съм виждал.Трябва да отида до склада на вносителя на Бошман,който е в Хасково,а аз го познавам,да видим,той какво ще каже...
,които са специално за Форд и Мазда,но са 130лв.Други засега не съм виждал.Трябва да отида до склада на вносителя на Бошман,който е в Хасково,а аз го познавам,да видим,той какво ще каже...

-
- потребител
- Регистриран: 27 сеп 2006, 19:09
- Модел на автомобила: mondeo tdi
V_A_N_K_A_T_A написа:Аз съм си харесал Pioneer TS-H687 ТУК
,които са специално за Форд и Мазда,но са 130лв.Други засега не съм виждал.Трябва да отида до склада на вносителя на Бошман,който е в Хасково,а аз го познавам,да видим,той какво ще каже... :roll
тук във Видин има бошман за Форд и са 45лв. комплект даже пи4а ми е приател и ми ги дава да ги пробвам ама е доста студено и за сега оригиналните работят и не ми се занимава но тия дни може и да се наканя ине4е са 1/1
-
- потребител
- Регистриран: 27 сеп 2006, 19:09
- Модел на автомобила: mondeo tdi
e сетих се 4е мога да взема данни от моя 4ожек на дистрибуторат му и 6те ти кажа невярвам да ходи 4ак до Хасково ли бе6е а и са трилентовиcockobg написа:Еми освен като минаваш към софия да ми донесеш и на мен??ако си навитак кажи плащам кеш!!!тук в софия дали има магазин на бошман???нямам идея ама ако някои има да ми каже...10x
- cockobg
- потребител
- Регистриран: 29 ное 2006, 14:26
- Модел на автомобила: Форд Мондео 1.8 16v 115hp.
bobios написа:e сетих се 4е мога да взема данни от моя 4ожек на дистрибуторат му и 6те ти кажа невярвам да ходи 4ак до Хасково ли бе6е а и са трилентовиcockobg написа:Еми освен като минаваш към софия да ми донесеш и на мен??ако си навитак кажи плащам кеш!!!тук в софия дали има магазин на бошман???нямам идея ама ако някои има да ми каже...10x
еми ако можеш да провериш и да ми кажеш щe сам ти много благодарен...чао за сега
- ctpyrap
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2007, 14:26
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 97 hatchback 1.8 Zetec 16V
Ford Mondeo 2004 2.2 Duratorq TDCi, 155 HP - Status: Извън линия
Re: 6x8 Колони
Трябва да ви кажа, че преди няколко месеца и монтирах Pioneer TS-H687. Просто звучат ужасно. Не съм очаквал такова грозно свирене. Няма бас... само някакви среди се чуват и толкова. При монтажа всичко си е спазено (+и -). CD-то ми е Pioneer DEH4900-IB. И при него всичко си е изрядно!
Дали не трябва да се прекарат нови кабели (с по-голямо сечение)? В момента са си заводските.
Дали не трябва да се прекарат нови кабели (с по-голямо сечение)? В момента са си заводските.
- rollin
- потребител
- Регистриран: 25 яну 2008, 19:12
- Модел на автомобила: Fiat Marea TD100
- Контакти:
Re: 6x8 Колони
Колега не знам как си ги свързал тея Пайнери, но аз съм ги чувал как свирят и останах с добро впечатление....провери дали са спазени плюси минус и на четирите....ctpyrap написа:Трябва да ви кажа, че преди няколко месеца и монтирах Pioneer TS-H687. Просто звучат ужасно. Не съм очаквал такова грозно свирене. Няма бас... само някакви среди се чуват и толкова. При монтажа всичко си е спазено (+и -). CD-то ми е Pioneer DEH4900-IB. И при него всичко си е изрядно!
Другия вариант за да не свирят е ако орегиналните са били повдигнати с някакви фланци, а тези ако си ги лепнал направо на тенекията.....проблема е някаде там...