Карта за Навигация Ford Focus 2010
-
- потребител
- Регистриран: 07 апр 2011, 17:30
- Модел на автомобила: Focus 2010 2.0 TDCi
- Status: Извън линия
Карта за Навигация Ford Focus 2010
Здравейте приятели,
От скоро имаме Ford Focus 2010г. 2.0 TDCi facelift, с мултимедия и навигация, която изглежда по този начин:

Иска ми се да я ползвам, но на SD картата има качена карта само на "западна европа и Турция". Питах познат, чрез негов познат в moto pfohe и той ме е посъветвал да се допитам до вас
Трябва ми карта на BG, ако не намери и на Гърция ще е супер. А аз после ще си я кача на SD картата.
Много благодаря предварително за отделеното време.
От скоро имаме Ford Focus 2010г. 2.0 TDCi facelift, с мултимедия и навигация, която изглежда по този начин:

Иска ми се да я ползвам, но на SD картата има качена карта само на "западна европа и Турция". Питах познат, чрез негов познат в moto pfohe и той ме е посъветвал да се допитам до вас

Трябва ми карта на BG, ако не намери и на Гърция ще е супер. А аз после ще си я кача на SD картата.
Много благодаря предварително за отделеното време.
- OgiDogi
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2009, 00:09
- Модел на автомобила: Orion 1.6DL '83 -> Mondeo 1.8TDi '97 с газ
Re: Карта за Навигация Ford Focus 2010
Кажи, поне в какъв формат е файлът за Западна Европа на SD картата, да се ориентираме за навигацията и съответно да получиш точна информация/файл (примерно gmapsupp.img е за Garmin).lyubcho_88 написа:... навигация, която изглежда по този начин:...
Иска ми се да я ползвам, но на SD картата има качена карта само на "западна европа и Турция"...
Трябва ми карта на BG, ако не намери и на Гърция ще е супер. А аз после ще си я кача на SD картата...
Иначе излиза "Колата ми не пали, червена е на цвят, джантите са алуминиеви."
- synthez 3D
- Потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
- Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008, - Местоположение: Г.Оряховица
За оригиналните навигации няма вариант ти да си сменяш картите. Ако искаш карта на България, трябва да си купиш оригинална SD карта от Форд. Досега все още никой не е успял да копира тези карти, защото кодирането е свързано с идентификационния номер на конкретния носител (SD карта). Има вариант да търсиш в ebay, или olx, така поне цената ще е приемлива. Друг е въпроса за покритието, но не съм сигурен точно кой вид трябва да е картата за твоята навигация и колко детайлно е покритието. Аз имам Източна Европа от 2014г. и засега съм доволен от картата на България, защото дори там където по-малките населени места не са напълно покрити, всички входни и изходни пътни възли са напълно детайлни т.е. ако искаш да стигнеш до конкретен град, или да излезеш от там, навигацията се справя без проблем. Повечето големи градове в България са с всички подробности.
-
- потребител
То не е един файл. Има folder и в него много .dat файлове и тн. Аз нямам проблем с това да я копирам тази на друга произволна SD card, така че стига да намеря архив с карта на BG ще е лесно да се запише.OgiDogi написа:Кажи, поне в какъв формат е файлът за Западна Европа на SD картата, да се ориентираме за навигацията и съответно да получиш точна информация/файл (примерно gmapsupp.img е за Garmin).lyubcho_88 написа:... навигация, която изглежда по този начин:...
Иска ми се да я ползвам, но на SD картата има качена карта само на "западна европа и Турция"...
Трябва ми карта на BG, ако не намери и на Гърция ще е супер. А аз после ще си я кача на SD картата...
Иначе излиза "Колата ми не пали, червена е на цвят, джантите са алуминиеви."
Заетото пространство на фабрично записаната е 3.7GB
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
- mitakinen
- потребител
- Регистриран: 04 фев 2005, 22:07
- Модел на автомобила: S-Max 2.0 TDCI Titanium X
- Контакти:
С просто копиране няма да стане нищо. Трябва да се хакне навигацията и това един рашън е успял да го направи с по-голямата Blaupunkt NX. За сега не казва как става и колко пари ще струва операцията. Затова и се прежалих и си я купих картата. Ето ти я картата за България - https://www.navmapstore.com/product/156 ... mania_2016. - Включва България, Румъния и Русия. Другата карта е за цяла Западна Европа (вкл.Гърция и Турция)
- synthez 3D
- Потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
- Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008, - Местоположение: Г.Оряховица
Ти можеш да я копираш, но няма да работи.lyubcho_88 написа:Аз нямам проблем с това да я копирам тази на друга произволна SD card...
-
- потребител
Такива пари не бих дал, при положение, че обикновен смартфон с google maps ще върши същата работа и промените по пътната инфраструктура + ремонти винаги са отразени. Затова оставам с надеждата да намеря нещо за свободно сваляне + инструкции за подкарване 
Все си мислех, че някой от на'ще е минал тази процедура, все пак сме доста изобретателен народ

Все си мислех, че някой от на'ще е минал тази процедура, все пак сме доста изобретателен народ

- mitakinen
- потребител
- Регистриран: 04 фев 2005, 22:07
- Модел на автомобила: S-Max 2.0 TDCI Titanium X
- Контакти:
За съжаление никаква изобретателна нация не сме
Ако не ти се дават пари за оригинални карти продай си назапад оригиналната навигация и си купи китайска. Там поне нямаш грижи с картите

-
- потребител
- Регистриран: 06 фев 2015, 10:40
- Модел на автомобила: Ford Focus 2.0 GPL
Изобретателни са руснаците. Само руски да знаеш...
Дай боже повече руснаци да знаят английски, че да пишат по чуждите форуми.
Sent from Ativ S
Дай боже повече руснаци да знаят английски, че да пишат по чуждите форуми.
Sent from Ativ S