Galaxy 1997 2.0 Benzin светлини на задна скорост
Galaxy 1997 2.0 Benzin светлини на задна скорост
Здравейте ,
имам проблем със светлините на задна предавка.Като вклуча на задна скорост и светлините светнат за секунда две и изгастнат.Проблема е в датчика и искам да го почистя и да видя дали ще се оправи.Въпроса ми е къде се намира датчика и как най лесно и бързо да стигна до него.
Другия проблем е задна дясна врата спря да се заклучва със централното заклучване.Къде може да е проблема.
Благодаря ви предварително
емеил
marian_nj@yahoo.com
имам проблем със светлините на задна предавка.Като вклуча на задна скорост и светлините светнат за секунда две и изгастнат.Проблема е в датчика и искам да го почистя и да видя дали ще се оправи.Въпроса ми е къде се намира датчика и как най лесно и бързо да стигна до него.
Другия проблем е задна дясна врата спря да се заклучва със централното заклучване.Къде може да е проблема.
Благодаря ви предварително
емеил
marian_nj@yahoo.com
- slavei2003
- потребител
- Регистриран: 27 юли 2012, 12:06
- Модел на автомобила: FORD GALAXY 2.3 16V 146кс. 1999г. LPG FOBOS 2 OPEL VECTRA X16SZ LPG 1995г.
- Status: Извън линия
Re: Galaxy 1997 2.0 Benzin светлини на задна скорост
Датчика е на скоростната кутия,а вратата сигурно е с прекъснат кабел в гумения маншон. 

на вратата ги оправих кабелите но продължи да изклучва светлината.Датчика знам че е на скоростите но отдолу като легна не го виждам.Въпроса ми е къде точно се намира на скоростната кутия и как най лесно да стигна до него за да го сваля и почистя.
Благодраря
Благодраря
- slavei2003
- потребител
- Регистриран: 27 юли 2012, 12:06
- Модел на автомобила: FORD GALAXY 2.3 16V 146кс. 1999г. LPG FOBOS 2 OPEL VECTRA X16SZ LPG 1995г.
- Status: Извън линия
При избирача на скорости.Вижда се под разширителното казанче.