Търся европейски задни фарове за Мустанг IV 3.8 V6
-
- потребител
- Регистриран: 08 ное 2016, 12:31
- Status: Извън линия
Търся европейски задни фарове за Мустанг IV 3.8 V6
Здравейте, колеги,
Наскоро се сдобих с Мустанг четвърта генерация. Пристигна доректно от Щатите и все още не е регистриран тук. За да го регистрирам трябва да мина технотест. От фирмата (http://technotest.bg/bg/company.html) ми казаха, че трябва всички мигачи да са жълти/оранжеви. На моята кола предните са, но задните са червени. В тази връзка два въпроса към всички:
1. Технотест има ли все още лиценз за хомологация или трябва да отида в Декра?
2. Има ли някой задни фарове, който отговарят на европейските изисквания и би ли ми услужил, за да мина технотеста и да регистрирам колата?
Благодаря предварително.
Наскоро се сдобих с Мустанг четвърта генерация. Пристигна доректно от Щатите и все още не е регистриран тук. За да го регистрирам трябва да мина технотест. От фирмата (http://technotest.bg/bg/company.html) ми казаха, че трябва всички мигачи да са жълти/оранжеви. На моята кола предните са, но задните са червени. В тази връзка два въпроса към всички:
1. Технотест има ли все още лиценз за хомологация или трябва да отида в Декра?
2. Има ли някой задни фарове, който отговарят на европейските изисквания и би ли ми услужил, за да мина технотеста и да регистрирам колата?

Благодаря предварително.
- ФордБългария
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2014, 23:22
- Модел на автомобила: Ford Focus mk1 1.6 16v
Re: Търся европейски задни фарове за Мустанг IV 3.8 V6
Пробвай да си боядисаш крушката на мигача в зелено, и виж дали няма да свети оранжево. Или те искат оранжево стъкло, а не светлина ? Ако не не може ли да им сложиш фолио ?
- peterdi_bg
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
Re: Търся европейски задни фарове за Мустанг IV 3.8 V6
По тая логика нямаше да се пускат коли, които имат бяло стъкло на мигачите.
Такива стопове ли трябват?

Такива стопове ли трябват?

ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!