Мигачи - мигат със забавяне до пълно спиране
- gin
- потребител
- Регистриран: 28 май 2005, 13:33
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.3mi '95
- Status: Извън линия
Мигачи - мигат със забавяне до пълно спиране
Здравейте,
Минаха се не минаха няколко дена и пак проблемчета по тоците. Доскоро ми се случваше изключително рядко мигачите и индикацията на таблото съответно да забавят честотата на мигане при струва ми се мокро време.
Ама тъпото е че днес се научиха и да спират, а пък времето не е мокро. Спирането става постепенно, като крайното състояние за щастие е в светнато положение, та мога да карам що годе. Мине се не мине минута, и може да се оправят... своеволничи ужасно. Какво да гледам някакво реле да не ми се е повредило. Всичките крушки са наред.
П.С. При аварийките май го няма този проблем, но в този момент не съм абс сигурен да го заявя категорично.
Минаха се не минаха няколко дена и пак проблемчета по тоците. Доскоро ми се случваше изключително рядко мигачите и индикацията на таблото съответно да забавят честотата на мигане при струва ми се мокро време.
Ама тъпото е че днес се научиха и да спират, а пък времето не е мокро. Спирането става постепенно, като крайното състояние за щастие е в светнато положение, та мога да карам що годе. Мине се не мине минута, и може да се оправят... своеволничи ужасно. Какво да гледам някакво реле да не ми се е повредило. Всичките крушки са наред.
П.С. При аварийките май го няма този проблем, но в този момент не съм абс сигурен да го заявя категорично.
- gin
- потребител
- Регистриран: 28 май 2005, 13:33
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.3mi '95
- Status: Извън линия
Еххх, ами аз го изхвърлих старото. Обаче, като го разглобих изглеждаше наред. Личеше че 2те спойки на единствения кондензатор са правени на ръка последно заради отлаганията на колофон. Понеже се "оправяше" с почукване и поблъскване мога да заключа, че е имало кофти спойка, ама не ми се занимаваше, та си взех ново.jack71 написа:Абе и аз искам такъв ехект да си направяот релето е бас държа. ади като го разглобиш постни тук какво точно му е било. може да си го изкопирам