Новото ми Mondeo MK3
-
- потребител
- Регистриран: 16 сеп 2017, 21:34
- Status: Извън линия
Новото ми Mondeo MK3
Привет,колеги.Преди 1 месец станах горд собственик на Mondeo MK3 с мотор ST200,2.5 V6 205к.с.Закупих го от автокъща на мой познат,докарана от Германия.Когато се качих за пръв път в колата,толкова много се изкефих,че 3 дена ми беше трудно заспиването вечер (исках постоянно да я карам). Любовта ми към Мондео дойде през 2012 година,когато се сдобих с Mondeo MK3 2.0TDDI .Колата я бях купил с проблем,който за 4 години ходене по сервизи не успяхме да го намерм и отстраним.Тогава се наложи да го продам...Изпитвах такава носталгия,която не ме пускаше до момента в който си закупих този красавец.Колата е GHIA изпълнение. Иска ми се да добавя темпомат,но тепърва започвам да разучавам как може да се случи това.И все пак аз съм адски щастлив от това че съм отново горд собственик на Mondeo mk3 

- Иван_Иванов
- потребител
- Регистриран: 29 сеп 2016, 15:38
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 tdci 2005
Re: Новото ми Mondeo MK3
Супер е Мондеото,да си го караш със здраве и много безаварийни километри ти пожелавам !
-
- потребител
Благодаря 

-
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2015, 10:13
- Модел на автомобила: Mondeo mk 3 (B5Y)
Честито колега за идеалният автомобил да си го караш със здраве и много , много безаварйни километри километри ти пожелавам от сърце
Изпратено от моят myPhone_AXE_LTE с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят myPhone_AXE_LTE с помощта на Tapatalk
-
- потребител
Благодаря ти колега! Надявам се ,че съм направил правилният избор за „идеалният автомобил„. За момента много си го харесвам. Предава ми уникално удовоствие когато седна да си го карам... комфорт,пъргавина,возия-уникална...просто с нетърпение чакам да се събудя и да седна в него.