Ключ за Фокус 1 - Пловдив
-
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2019, 22:56
- Status: Извън линия
Ключ за Фокус 1 - Пловдив
Здравейте, предстои ми закупуване на Фокус 1, но има един малък проблем.
Колата е само с един ключ на който има 3 бутона но е много изяден. При отключване и заключване с ключа в ключалката няма проблем но когато се опиташ да запалиш с него ти трябват 1-2 минути и много движения напред и назад за да успееш да завъртиш на контакт и да запалиш.
Моля Ви кажете, ще е проблем ли от този ключ да се направи дубликат, защото е износен и къде в Пловдив и на каква цена ако знаете може да се изкара.
Благодаря Ви.
Колата е само с един ключ на който има 3 бутона но е много изяден. При отключване и заключване с ключа в ключалката няма проблем но когато се опиташ да запалиш с него ти трябват 1-2 минути и много движения напред и назад за да успееш да завъртиш на контакт и да запалиш.
Моля Ви кажете, ще е проблем ли от този ключ да се направи дубликат, защото е износен и къде в Пловдив и на каква цена ако знаете може да се изкара.
Благодаря Ви.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: Ключ за Фокус 1 - Пловдив
Няма проблем от износения ключ да се направи нов, не износен. При правенето на дубликат на ключ тип пирон, не се копира стария а се разчита кода на ключа и се задава на машината.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
Re: RE: Re: Ключ за Фокус 1 - Пловдив
Благодаря за отговора.HACKO написа:Няма проблем от износения ключ да се направи нов, не износен. При правенето на дубликат на ключ тип пирон, не се копира стария а се разчита кода на ключа и се задава на машината.
Моля някой колега от Пловдив ако знае къде мога да си направя дубликат да сподели.
Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk
- antipower
- потребител
- Регистриран: 11 окт 2013, 18:59
- Модел на автомобила: Focus 1.6 16v 2002г. Ghia
Хоум макс, кауфланд на брезовско шосе (може и в другите да има), в кичука срещу ресторант Шармант в блокчето има ключар.
Общо взето май при всеки ще може да се направи и цена от 15-25 лева.
-
- потребител
Re: RE: Re: Ключ за Фокус 1 - Пловдив
Благодаря много, жив и здрав.antipower написа:Хоум макс, кауфланд на брезовско шосе (може и в другите да има), в кичука срещу ресторант Шармант в блокчето има ключар.
-
- потребител
Здравейте, след много търсене отново на френска кола, Форда вече е при мен и съм много доволен от избора за сега.
Относно въпроса за износения ключ, малко по-малко свиквам и си я паля без проблем за момента но в най-скоро време ще отскоча до Пловдив да си изкарам един.
Имам и един въпрос, днес в жапката намерих един ключ който не знам за какво е, моля за съдействие, прикачвам снимка, на гърба си има надпис Ford.
Благодаря.
Относно въпроса за износения ключ, малко по-малко свиквам и си я паля без проблем за момента но в най-скоро време ще отскоча до Пловдив да си изкарам един.
Имам и един въпрос, днес в жапката намерих един ключ който не знам за какво е, моля за съдействие, прикачвам снимка, на гърба си има надпис Ford.
Благодаря.