Гуми Летни/Зимни
- Kaloyan3111
- Потребител
- Регистриран: 17 юли 2020, 21:04
- Модел на автомобила: Fusion SEL Hybrid
- Status: Извън линия
Гуми Летни/Зимни
Колеги и колежки бихте ли споделили от къде закупувате гуми и имате ли впечатления между евтини за по 100кинта едната със тези от по над 250лв за гума ?
Аз лично над 100лв гума не съм имал, винаги нови от дианата понеже имам 35% намаление и си карам по 3 зими/лета без проблем.
Сега за пръв път ще взимам за над 100 понеже съм вече със 17ки и няма как по евтини
тъ се чудя дали можете да препоръчате други магазини 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Аз лично над 100лв гума не съм имал, винаги нови от дианата понеже имам 35% намаление и си карам по 3 зими/лета без проблем.
Сега за пръв път ще взимам за над 100 понеже съм вече със 17ки и няма как по евтини

Sent from my iPhone using Tapatalk
- dmastard
- потребител
- Регистриран: 10 апр 2014, 01:11
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 tdci '06
Re: Гуми Летни/Зимни
Аз лично в Дианата се опарих с едни Нексен-и, дето искаха едната 60, а другата 90 грама баланс, а на магистралата ми трептеше волана.
Оттогава пазарувам от Радиал и Примекс.
Оттогава пазарувам от Радиал и Примекс.
-
- Потребител
- Регистриран: 07 авг 2007, 10:35
- Модел на автомобила: ford mondeo MK1 1.8 TD ex
ford focus 2 1.6 tdci 2007 - Местоположение: ruse
Гуми за 60 лв откъдето и да купиш ще са боклук. Не ги произвежда магазина, само ги продава , така че няма значение кой е.
- Ozzie
- потребител
- Регистриран: 06 май 2016, 21:28
- Модел на автомобила: Focus Turnier MkIII facelift 1,6 TDCi 85 kW / EZ 02/15
Ex:Ford Focus C-Max 1,6 TDCi - 80 kW - Местоположение: Варна
Колегата dmastard говори за грамове, не за цени.

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
-
- Потребител
- Регистриран: 07 авг 2007, 10:35
- Модел на автомобила: ford mondeo MK1 1.8 TD ex
ford focus 2 1.6 tdci 2007 - Местоположение: ruse
Да де, да махнем топ марките и да заложим на Фулда или Вредещайн и няма да има по половин кило олово. За премиум е ясно.
-
- потребител
- Регистриран: 26 дек 2016, 23:08
Купуването на гуми от големите търговци с включен монтаж при тях не е добро решение.Трябва да имаш доверен гумаджия, който няма интерес да ти продава гуми, тъй като не могат да се борят ценово с основните вносители.
В служебен план разчитаме само на премиум марки и също сме връщали немалко криви гуми.Единствено от "Диана" имат строга политика да не приемат рекламации ако монтажа не е извършен при тях, затова не взимаме от там, въпреки ценовото им предимство.
В служебен план разчитаме само на премиум марки и също сме връщали немалко криви гуми.Единствено от "Диана" имат строга политика да не приемат рекламации ако монтажа не е извършен при тях, затова не взимаме от там, въпреки ценовото им предимство.
- dimkar
- потребител
- Регистриран: 03 мар 2007, 23:21
- Модел на автомобила: Nissan
Март тази година за CRV-то взех от Диана-та 4 бр. NEXEN NBlue 4 Season 215/65 R16. Никакъв проблем с баланса, а още по-малко с гумите. Перфектни са.
-
- потребител
Колега dimkar, нищо лично, но за мен по-голяма глупост от всесезонни гуми няма.
Лично мнение и не влизам в спорове.
Лично мнение и не влизам в спорове.
-
- потребител
Много добро поведение на новите евтини зимни гуми които взех наскоро.При първото тестване тази седмица при ниски сутрешни темп. , лек снежец и последващо леко заледяване на места, се справиха много добре.
Винаги съм бил противник на евтините гуми, но само като страничен наблюдател.Затова сега реших да опитам и да споделям от личен опит.
Поздрави
Винаги съм бил противник на евтините гуми, но само като страничен наблюдател.Затова сега реших да опитам и да споделям от личен опит.
Поздрави
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Марка/модел?
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Регистриран: 30 ное 2010, 19:10
- Модел на автомобила: форд фокус-2000 1.6 16v
Моите предни и задни гуми са Nexen летни са и не съм имал проблем с вибрация на волана а съм минал доста километри с тях. Преди имах Fulda ужасни гуми и без пари не бих си сложил от завода излизат криви а бях ги взел нови смениха ми гаранционно и другите се оказаха криви. Накрая я ги продадох на познат който имат служебна кола и приключих с тази марка.