Какво направих по колата си днес?
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
- Status: Извън линия
Re: Какво направих по колата си днес?
Основна грешка на повечето гумаджии, да не кажа всички, че помпят гумата до нужното налягане още на машината и не проконтролират налягането след монтажа. На всеки, който поне е слушал в час по Физика, му е ясно че като се натовари гумата с теглото на колата налягането в нея ще се покачи.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Регистриран: 25 сеп 2020, 17:56
- Модел на автомобила: Форд Фокус 1.8 бензин 125к.с., 2006г.
Я-това не го знаех, но звучи логично-благодаря за инфото, Наско-много е важно, респект!
Ей затова е казано, че човек се учи цял живот-ако има желание!
П.С. Бреййй...на толкова години станах, пък Наско как ме изненада с този си пост, баси ( приятно, де)!
Абе старото си е старо! 
Ей затова е казано, че човек се учи цял живот-ако има желание!

П.С. Бреййй...на толкова години станах, пък Наско как ме изненада с този си пост, баси ( приятно, де)!

Много автомати-слаби резултати!
- Major_Koenig
- Администратор
- Регистриран: 20 дек 2008, 23:52
- Модел на автомобила: Focus 1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS); Ghia; Facelift; 2002
Mondeo Duratec HE 2.0 PFI (145PS);Titanium pre Facelift; Tango (Metallic) - Местоположение: София
- Контакти:
Пламене незнам в кой радиал си ходил, но там е пълна трагедия. 3 години си поддържах там служебната кола(решение на Биг бос) и направих и една смяна на гуми на личната ми кола в радиал Сливница и винаги имаше проблеми и безумни цени.

-
- потребител
В "Радиал" на бул."Данаил Николаев". Бившият управител там преди 5-6 години нещо не се разбра със собственика, напусна и отиде в "Медина", където е и сега. Имах го за съвестен, ама явно е "упущил козите", много се осраха този път!
А, да кажа ли каква е цената...оставяне гуми на хотел(с джанти), сваляне-слагане на летните гуми(и те са на джанти, никога не използвам едни джанти за зимни и летни гуми)...100лв. Вие преценете много ли е, малко ли е...
А, да кажа ли каква е цената...оставяне гуми на хотел(с джанти), сваляне-слагане на летните гуми(и те са на джанти, никога не използвам едни джанти за зимни и летни гуми)...100лв. Вие преценете много ли е, малко ли е...
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
5 години вече съм скаран с гумаджиите, освен при монтаж на нови гуми и баланс. Имам си двуцилиндров компресор, имам си и гайковерт, електронен манометър, и си ги сменявам сам. Да не говорим че в склада ми имам 9 алуминиеви джанти, и още 5 стоманени, и на двете коли по още по 5...........
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Васе, аз пък откакто си купих от Лидъл акумулаторен гайковерт, компресора го ползвам само за помпене. 

Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- Потребител
- Регистриран: 07 авг 2007, 10:35
- Модел на автомобила: ford mondeo MK1 1.8 TD ex
ford focus 2 1.6 tdci 2007 - Местоположение: ruse
Мисля да сменя предни дискове до седмица - две, понеже само веднъж 30+ години съм сменял нямам ориентир към каква марка да се насоча. Имам предвид , че някой утвърдени марки отдавна не са актуални , по принцип съм се насочил към АТЕ, някакви по-добри алтернативи ?
-
- потребител
Аз също бих избрал само "АТЕ", но и други да си кажат мнението. Най-важното в наше село обаче е откъде ще ги купиш-т.е. да не е ментерляк!
Само от доказан вносител! От "Тех-Ко" съм купувал накладки на тази марка-вероятно внасят и дискове.

Само от доказан вносител! От "Тех-Ко" съм купувал накладки на тази марка-вероятно внасят и дискове.
-
- Потребител
- Регистриран: 07 авг 2007, 10:35
- Модел на автомобила: ford mondeo MK1 1.8 TD ex
ford focus 2 1.6 tdci 2007 - Местоположение: ruse
При нас всичко е внос Китай / от Русия вече няма /

-
- потребител
От китайско до китайско често има огромна разлика, та го имай предвид и изобщо не подценявай проблема! 

- ЯЛТА
- Потребител
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Ми купи си Цимерманн, да не са от Китай.
- ivchotr
- потребител
- Регистриран: 31 окт 2015, 13:40
Вчера смених кормилен накрайник комплект. Колата осезаемо спря да хлопа както преди смяната му.
Знам всички вицове за Форд 

-
- потребител
Хубава работа ще свършиш-чак ти завиждам, ама не баш благородно да си призная(
), защото, и на мен скоро ми предстои същото за всичките дискове и накладките(тях ги имам-АТЕ, разбира се)!
Драсни(може и на ЛС) откъде купи дисковете?
Наздраве, Иво! Дали още произвеждаш отличната си ракия...? Ако, да-прати ми по "Еконт", или "Спиди", моля-за цена не питам, без опция за опитване-доверявам ти се напълно!
Поне десетина литра...или пет...а, още по-добре двайсет...
Дърт съм и е важно какво пия!
Поздрави и да си жив, и здрав, Иво!
П.С. И, аз си имам любимци тук, като други!
В отделна тема ще ги изброя(в "Кафене"), че трябва да си направя предварителен списък на листче, за да не изпусна някой-скоро ще го направя! Не, че ше е много важно, ама да си кажа, какво замислям-убеден съм, всички(почти) ще са съгласни с мен!

Драсни(може и на ЛС) откъде купи дисковете?
Наздраве, Иво! Дали още произвеждаш отличната си ракия...? Ако, да-прати ми по "Еконт", или "Спиди", моля-за цена не питам, без опция за опитване-доверявам ти се напълно!

Поне десетина литра...или пет...а, още по-добре двайсет...

Поздрави и да си жив, и здрав, Иво!
П.С. И, аз си имам любимци тук, като други!

В отделна тема ще ги изброя(в "Кафене"), че трябва да си направя предварителен списък на листче, за да не изпусна някой-скоро ще го направя! Не, че ше е много важно, ама да си кажа, какво замислям-убеден съм, всички(почти) ще са съгласни с мен!
Последна промяна от F Focus на 02 апр 2022, 20:22, променено общо 1 път.
- ЯЛТА
- Потребител
- Контакти:
Е твоите купени са от Суринам, за твое успокоение, а моите Цимерманн от Германия.
-
- потребител
Що така реши, бе, наборе...? Или усещам заяждане... или бъзик(надявам се).....?
И как можеш да докажеш, че твоите "Цимерманн" са баш германски, и то за половин цена?
Светни и простолюдието тук, че да знаем откъде да пазаруваме-или е само за богопоставени, и за никой друг
?
Съжалявам, ама поста ти откровенно ме разочарова и отпадаш от бъдещата ми класация, която скоро ще постна-не, че те интересува, разбира се! Но наистина съжалявам, Васко-ще излезнеш по-голям проклетник от мен, но аз поне мисля, че не съм злобен, и ВИНАГИ се извинявам, което не ми е проблем, и оставам с добри чувства, към всички, с които съм спорил, или съм се дракал!Или аз не вдявам нещо относно някои междуличностни отношения-дано е така!
Поздрави!
И как можеш да докажеш, че твоите "Цимерманн" са баш германски, и то за половин цена?
Светни и простолюдието тук, че да знаем откъде да пазаруваме-или е само за богопоставени, и за никой друг

Съжалявам, ама поста ти откровенно ме разочарова и отпадаш от бъдещата ми класация, която скоро ще постна-не, че те интересува, разбира се! Но наистина съжалявам, Васко-ще излезнеш по-голям проклетник от мен, но аз поне мисля, че не съм злобен, и ВИНАГИ се извинявам, което не ми е проблем, и оставам с добри чувства, към всички, с които съм спорил, или съм се дракал!Или аз не вдявам нещо относно някои междуличностни отношения-дано е така!
Поздрави!
Последна промяна от F Focus на 02 апр 2022, 20:43, променено общо 1 път.
-
- потребител
- Регистриран: 20 юни 2013, 18:06
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 '00 lpg
В autodoc са толкова. Вече дали са най качествените - не знам. Иначе перфорираните на цимерман са най скъпи и там вече трябва да се усети разлика
-
- потребител
Сподели цени, моля!
Инак покрай темата се успокоих, че не съм най-големият злобар тук-надявам се :wink
Спорил съм и съм обиждал, за което съм се извинявал впоследствие на всеки, чувствал съм се кофти, докато не го направя, и се надявам всеки друг на мое място да е поискал да го направи, ама дали-надали-дано да греша...?
Бих се радвал занапред всеки да е полезен, колкото, и ако може, да не се заяжда и обижда- повече не е необходимо, толкова е просто, нали?
Някой ще си каже "ти пък си много убав" и ще е прав, ама вече ставам "убав", надявам се-станете и Вие, за да ни има!
Както прецените!
П.С. Ако някой по някаква причина не се кефи на постовете ми ще се радвам да си каже мнението, с което задължително ще се съобразя!
Инак покрай темата се успокоих, че не съм най-големият злобар тук-надявам се :wink
Спорил съм и съм обиждал, за което съм се извинявал впоследствие на всеки, чувствал съм се кофти, докато не го направя, и се надявам всеки друг на мое място да е поискал да го направи, ама дали-надали-дано да греша...?
Бих се радвал занапред всеки да е полезен, колкото, и ако може, да не се заяжда и обижда- повече не е необходимо, толкова е просто, нали?
Някой ще си каже "ти пък си много убав" и ще е прав, ама вече ставам "убав", надявам се-станете и Вие, за да ни има!
Както прецените!
П.С. Ако някой по някаква причина не се кефи на постовете ми ще се радвам да си каже мнението, с което задължително ще се съобразя!
- ЯЛТА
- Потребител
- Контакти:
Моите Zimmermann са купени на 01.03.2013 година на Мондеото за 144 лева двата. Тогава никой нямаше и понятие за тази марка, точно защото бяха малко разпространени, за сметка на многото ментета.
А кой в каквото си вярва си е негов проблем ! Когато един вносител иска да се отърве от стоката си бързо, цената или много ниска, или висока поради факта че хората които не разбират купуват скъпото като най качествено- случая с Иво. Решил че щом са по евтини не струват, ми да си купи Брембо- световна марка, и в F-1 карат с тях, макар и карбонови.
А ти отначало се псуваше с Иво, пък сега нещо адвокат ли му се явяваш ? Той си трае, а ти пък пееш.
Иначе- да, проклет съм, и квото ми е у главата и на сърцето, ми е и на устата.