Ford B max automatic -моля за съвет
- ivchotr
- потребител
- Регистриран: 31 окт 2015, 13:40
- Status: Извън линия
Ford B max automatic -моля за съвет
Къде го пише това, че скоро имахме спор, а никъде не го намирам?
Знам всички вицове за Форд 

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: Ford B max automatic -моля за съвет
Всеки инструктор ще ти го каже. Дъщерята така се опитва, но инструктора и го обяснява.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- ivchotr
- потребител
За добро или лошо, инструктурите не са тези, които определят правилата. В наредбата за провеждане на обучението на водачите на ППС, в закона за движение по пътищата и в правилника за прилагането му не намирам подобен текст. Затова питам къде го има, че да го прочета черно на бяло. Иначе и в бг мамите има цяла тема по въпроса, ама и там информацията е с източник "една жена каза". Ама буквално

-
- потребител
- Регистриран: 26 дек 2016, 23:08
Категория В78. Пише го в книжката.
-
- потребител
- Регистриран: 09 сеп 2022, 19:56
Прав е колегата,пише го в закона.Караш книжка за автоматик,караш после автоматик.След 10 години всички ще карат автоматици,защото е по харабийско.И аз мислех,че е пълна глупост/за жени ,но след 7 години в Щатите видях,че е супер харабийско и не само в трафици.Кола,бус,камион всичко е автомат и не е натоварващо карането.Не случайно високите класове коли са автоматици и в Европа.Но в Бг нещата са други,бедна държава сме и доколкото разбрах от колегите да обслужваш стар автоматик си е като да влезеш в приключение.Благодаря на всички за отговорите,другия месец ще купя някакъв автоматик хидромат за жената,пък каквото стане-важното е ние да сме живи и здрави.
- ЯЛТА
- Потребител
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Той щото е неверник:
Автоматици
Автомобили категория В/78/ – автоматик
За записване в курс за придобиване на свидетелство за управление на автомобил от категорията В/78/ – автоматик , могат да се запишат кандидати навършили 17 години и 9 месеца, които имат минимум основно образование.
Автоматици
Автомобили категория В/78/ – автоматик
За записване в курс за придобиване на свидетелство за управление на автомобил от категорията В/78/ – автоматик , могат да се запишат кандидати навършили 17 години и 9 месеца, които имат минимум основно образование.
-
- потребител
Категория В78 е сертифицарана за EU. Извън нея може и да си ръчкаш....
- zz_stefanov
- потребител
- Регистриран: 04 авг 2020, 21:23
- Модел на автомобила: Ford Focus Mk 2,5 газ/бензин 1,6 Ti-VCT 115 к.с.
И за какъв дявол трябва да вземеш тази категория, която ограничава избора на автомобил, след като с чистото 'В' можеш да си караш и автомат?
Луда работа. Ако толкова не може самостоятелно да се премине от едното на другото след като си взел В, плащат се няколко допълнителни часа на инструктор и се влиза в час.
Луда работа. Ако толкова не може самостоятелно да се премине от едното на другото след като си взел В, плащат се няколко допълнителни часа на инструктор и се влиза в час.
-
- потребител
Въпрос на избор. Темата и личната логика са съвсем друго нещо....
Последна промяна от freeway на 13 сеп 2022, 23:19, променено общо 1 път.
- MamaMy
- потребител
- Регистриран: 18 мар 2021, 22:05
- Модел на автомобила: Galaxy 1,9 TDI 2003г
Има хора и повечето жени
които зле координират движенията на ръцете с тези на краката. За тях превключването на скорости е кошмар. Същите тези имат проблем и с пространственото 3Д ориентиране. Карането на задна и паркирането за тях също е много трудно. Масово известни са като пишман шофьорите. Единствения шанс на такива индивиди да се обслужват сами е тази книжка. Те и така повечето или ги късат или не се престрашават да подкарат сами автомобил и се налага да ползват постоянно таксита или дори частни шофьори. Бъдете милостиви и приемете, че не може всички да се родят идеални или пък мъже 

По-добре млад, здрав, красив и богат отколкото стар, беден, болен и грозен 

- ЯЛТА
- Потребител
- Контакти:
Ами не напразно преди години имаше една статия за жена от САЩ, която наела рентакар и на втора скорост си тръгнала и така си и пътувала до Пловдив, където естествено автомобила дал фира........
Та тук важи приказката "сит на гладен не вярва", защото всеки съди по себе си за другите.
Та тук важи приказката "сит на гладен не вярва", защото всеки съди по себе си за другите.
И се явяваш на изпит. И ми звучи като приказката- "Ори, мели, яж".zz_stefanov написа: ↑13 сеп 2022, 22:56плащат се няколко допълнителни часа на инструктор и се влиза в час.
- ivchotr
- потребител
Аз може би не се изразих правилно. Или по-скоро съм сигурен, че съм се изразил правилно, но явно не съм бил разбран. Помолих някой да ми покаже конкретния член, алинея и точка от закон, правилник или наредба, издадени от законодателния орган в страната - Народното събрание (в частния случай орган имащ правото да издава подзаконови нормативни актове), в който да е записана прословутата категория В78. Щото не ги намирам никъде в официалните документи. Обявите за провеждане на курсове с коли с автоматични предавателни кутии не ме интересуват. Те не са задължителни.

- ЯЛТА
- Потребител
- Контакти:
В закона за движение по пътищата, няма член който формулира какво точно значи ПТП, което обаче не пречи да бъде вписвано ПТП във всеки акт ! Ето ти парадокс. Шофьорските книжки ги издава ИААА, не КАТ. Тях ги питай щом не вярваш.
-
- потребител
Ако си сигурен че се издават книжки с кат.В78 щото са го прочели в bg.mama или "една жена им казала" то може да направиш разследване и то ще бъде сензация...