Студена стратегия на БРЦ.
-
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2018, 21:20
- Status: Извън линия
Студена стратегия на БРЦ.
Здравейте колеги,
Някой има ли познания как се настройва "Студената стратегия" на БРЦ плъг енд драйв?
Днес ми направи впечатление,че когато двигателя не е напълно загрял като подам рязко газ прозорчето свтва в сини проценти до -10,а при спадане на оборотите свтва в червено до +20 понякога.Процентите се менят постоянно и намалят докато при загрял мотор вече са си 0 и компа не иска никакви корекции.
Ако някой може да удари едно рамо с настройките( да каже къде точно се увеличава и намаля) ще съм много благодарен.
Става въпрос за Фокус 2008г 1,8 125 катъра.
Някой има ли познания как се настройва "Студената стратегия" на БРЦ плъг енд драйв?
Днес ми направи впечатление,че когато двигателя не е напълно загрял като подам рязко газ прозорчето свтва в сини проценти до -10,а при спадане на оборотите свтва в червено до +20 понякога.Процентите се менят постоянно и намалят докато при загрял мотор вече са си 0 и компа не иска никакви корекции.
Ако някой може да удари едно рамо с настройките( да каже къде точно се увеличава и намаля) ще съм много благодарен.
Става въпрос за Фокус 2008г 1,8 125 катъра.
-
- потребител
- Регистриран: 20 юни 2013, 18:06
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 '00 lpg
Re: Студена стратегия на БРЦ.
Тези проценти имат ли общо с тримовете? Ако да, значи ли това че късия трим играе много, а при загрял двигател става 0..
-
- потребител
- Регистриран: 16 ное 2018, 08:21
Знаеш ли защо от БРЦ заключват софтуера си и не може да се прави корекции без да ти дадат код???? !!!! За да не бута всеки който си мисли, че му разбира

-
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2018, 21:20
Моето БРЦ е отключено.Сам съм си го монтирал,но това няма значение.Като не си запознат защо коментираш изобщо?И да знаеш,че софта не е заключен не изцяло. Точно студената статегия и някои други работи са си отключени и може да се барат.ADDimitrov написа: ↑13 ное 2022, 18:29Знаеш ли защо от БРЦ заключват софтуера си и не може да се прави корекции без да ти дадат код???? !!!! За да не бута всеки който си мисли, че му разбира![]()
![]()
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2016, 21:52
- Модел на автомобила: Ford Mondeo Estate mk4 2010 2.0 HE Duratec 145 hp + LPG
А аз имам код за достъп към моето BRC и кабелче. Ако не активираш софта - не работи.