Малкия Стрийтфайтър :!:
- RS TURBO
- потребител
- Регистриран: 08 сеп 2005, 16:08
- Модел на автомобила: FORD FIESTA RS TURBO
- Status: Извън линия
Re: брей
Не ми припомняй че ше ревна кат се сетяpaci написа:Радвайте и се тука щото я няма вече.
Завърши с тупаник у левия фар, калник, чак покрива беше на къщичка.

тръгваш с ФОРДа, връщаш се с влака!!! /стара немска поговорка/
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
- Status: Извън линия
Добре де защо продължаваме да ръчкаме в тази тема КОЛАТА ОТДАВНА Я НЯМА.
Все едно да отворя тази тема Моят си Фордовак Скорпионка и да пиша че е много готина ( колата отдавна е разфасована след ужасна катастрофа)
Или тази тема Колата на vvvasilev ( тази кола отдавна е продадена и темата е заключена )
има и други примери на коли който са продадени ( Дъртия ), катастрофирали продадени на части.
Трябва ли да се изваждат от праха тези теми и да се пише в тях. Моето мнение е че не и тези теми е хубаво да се заключват. Веднъж в тази тема го намекнах ама май го изтриха мнението ми
Все едно да отворя тази тема Моят си Фордовак Скорпионка и да пиша че е много готина ( колата отдавна е разфасована след ужасна катастрофа)
Или тази тема Колата на vvvasilev ( тази кола отдавна е продадена и темата е заключена )
има и други примери на коли който са продадени ( Дъртия ), катастрофирали продадени на части.
Трябва ли да се изваждат от праха тези теми и да се пише в тях. Моето мнение е че не и тези теми е хубаво да се заключват. Веднъж в тази тема го намекнах ама май го изтриха мнението ми