проблем с оборотомера
-
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2007, 20:18
- Модел на автомобила: ford fiesta 1,3-1993 monoinjekcia
- Status: Извън линия
проблем с оборотомера
като запалиа фиестата ми пали на 1500 оборота зиме и лято и дълго време държи високи оборота около 1300-1400 и то след като сам минал няколко километра Като разка4а акомулатора колата работи на 2500 оборота и ги държи няколко дни ЗОЩО е така
- dimbatami
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Orion 1.8EFI 16V 105конйе и мондео 1.8 tdi 90 конйе
оборотите на фиестата
от думите ти че откачваш акумулатора съдя че че колата е инжекция което говори че може да имаш проблем с ламда сондата ако си сигорен че нищо не е човъркано нещо по инжекцията
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Колеги, попълнете си данните за автомобилите, че така ще има да си чакате за отговор.
Фиеста добре, но каква?! С карбуратор ли е, моно ли е, инжекцион ли? Каква кубатура има двигателя и т.н.
Щото така все едно жена ми да се обади на някой генеколог по телефона и да го пита дали е бременна. Нали се сещате какъв ще е отговора.
Фиеста добре, но каква?! С карбуратор ли е, моно ли е, инжекцион ли? Каква кубатура има двигателя и т.н.
Щото така все едно жена ми да се обади на някой генеколог по телефона и да го пита дали е бременна. Нали се сещате какъв ще е отговора.
-
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2007, 20:18
- Модел на автомобила: ford fiesta 1,3-1993 monoinjekcia
Re: проблем с оборотомера
форда е 1.3 джия моноинжекция пр.1993гgkald написа:като запалиа фиестата ми пали на 1500 оборота зиме и лято и дълго време държи високи оборота около 1300-1400 и то след като сам минал няколко километра Като разка4а акомулатора колата работи на 2500 оборота и ги държи няколко дни ЗОЩО е така
- dimbatami
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Orion 1.8EFI 16V 105конйе и мондео 1.8 tdi 90 конйе
за фиестата
баце я си смени и въздушниат филтар та да видим тогаз