Дясна полуоска за Фиеста '94 1.1
-
- потребител
- Регистриран: 12 яну 2007, 13:08
- Модел на автомобила: Ford Fiesta '94 Cayman Blue
- Контакти:
- Status: Извън линия
Дясна полуоска за Фиеста '94 1.1
Обиколих цял Пловдив(По принцип съм от там) и никъде. Нито по морги, нито рециклирани... пък и нови няма. Единствено в Мото Пфое не съм ходил да търся, ама нямам и намерение! Само в една морга открих, но като ми я изровиха от земята и се отказах да я взема. Търся по възможност рециклирана и да е в комплект заедно с двете карета, че след катастрофата всичко се размаза. В момента съм в София, някой ако си има идея от къде мога да се сдобия с тази трудно откриваема полуоска ще съм му много благодарен.
Благодаря предварително
P.S. И ориентировъчни цени ако може да ми даде някой за да не се набутам ще съм безкрайно щастлив.
Благодаря предварително
P.S. И ориентировъчни цени ако може да ми даде някой за да не се набутам ще съм безкрайно щастлив.
-
- потребител
- Регистриран: 12 яну 2007, 13:08
- Модел на автомобила: Ford Fiesta '94 Cayman Blue
- Контакти:
- Status: Извън линия
Ужас
Ами този човечец ми се видя свестен, но като му показах външното каре и се изплаши. Каза ми, че такова каре не бил виждал преди това. Дайте някакъв акъл дори и нова(рециклирана) да е, от къде да я взема, че положението не е розово.
Обадих се в Евро 07 там ми предложиха за 209лв. чисто нова полуоска заедно с двете каренца. Ако утре не открия другаде по-евтино от тях ще взимам
Обадих се в Евро 07 там ми предложиха за 209лв. чисто нова полуоска заедно с двете каренца. Ако утре не открия другаде по-евтино от тях ще взимам