Ключалка на врата Фиеста!!!! Помощ!
-
- потребител
- Регистриран: 11 дек 2006, 21:08
- Модел на автомобила: Fiesta 1.3i
- Status: Извън линия
Ключалка на врата Фиеста!!!! Помощ!
Ами имам малък проблем със ключалката на шофьорската врата. С ключа се заключва безпроблемно, но отключване няма! та като някой глупак отварям дясната врата и си отключвам шофиоорската отвътре - гадна работа. Някой има ли представа как да се оправи, сам ще мога ли или трябва Автоключар??? Мерси предварително
- billy_boy
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2006, 12:40
- Модел на автомобила: Audi a4 1.8TQ AJL, караше Sierra
- Контакти:
Най-много 15 даже исля точно толкова моя ключ също е износен и освен аз никой не може да запали колатаDundee написа:Не би трябвало да е повече от 5-10 лв.

- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
Ами прави ти нов ключ с вграден имобилайзер и го програмира. Цената обаче става друга - от 40 до 200лв. на ключ. Другия вариант е да си носиш и новия и стария ключ на една връзка.angel написа:И аз имам същия проблем с моята Фиеста, шофиорската врата се заключва лесно, но трябва чалъм за да се отключи. Ако ключар ми направи нов ключ какво става с иммобилайзера (чипа) в ключа?
/Ангел

Може, но пак ще трябва ключар за да ти пренареди вътре пластинките по ключа. Възможно е и да са изкривени пластинките вътре от напъване и да се наложи само изправяне... Трябва да се извади патрона и да се отвори за да види какъв е проблема.angel написа:...и какво се прави в такъв случай? Може ли да се смени само патрона на едната врата?
Мерси,
Ангел.
-
- потребител
- Регистриран: 23 май 2010, 13:11
- Модел на автомобила: fiesta
Re: Ключалка на врата Фиеста!!!! Помощ!
Аз имам проблем с отварянето на шофиорската врата нито с дори с ключа става нито с алармат тоест с централното като отключа с дистанционото на алармата икато драпна да я отворя централното полудява започва да отваря и затваря само а вратата стои сякаш е залепена колата е Фиеста 95г. 1.3ми. и сега влизам през дясната врата отвратително е моля за помощ.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Смажи механизмите на бравата, ако не помогне, смени я.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Регистриран: 19 апр 2009, 07:21
- Модел на автомобила: fiesta 1,8D 1999
При мен се оправи с WD40
-
- потребител
- Регистриран: 07 сеп 2009, 12:48
- Модел на автомобила: fiesta MK3; 1.3 бензин
Здравейте колеги.
И аз съм със същия проблем - ключалка на шофьорската врата, може да заключва, но не може да отключи.
При мен няма нито имобилайзер, нито аларма, има си само централно заключване, но и аз като много колеги, съм като глупак - отивам отключвам от дясната врата, обикалям колата и влизам от шофьорската врата.
Ключар ще може ли да се справи с проблема, или ще е най-добре да си търся нова (на втора употреба) ключалка и да се сменя?
И аз съм със същия проблем - ключалка на шофьорската врата, може да заключва, но не може да отключи.
При мен няма нито имобилайзер, нито аларма, има си само централно заключване, но и аз като много колеги, съм като глупак - отивам отключвам от дясната врата, обикалям колата и влизам от шофьорската врата.
Ключар ще може ли да се справи с проблема, или ще е най-добре да си търся нова (на втора употреба) ключалка и да се сменя?