Среща на писта "Дракон" град Пловдив
- Set
- потребител
- Регистриран: 23 сеп 2005, 23:36
- Модел на автомобила: Scorpio 2.0 GE '85
- Контакти:
- Status: Извън линия
По принцип колегата е написал "обща" защото целта е да се съберем повече хора не само от Пловдив. Миналата година към края също имаше една "обща" среща на която се събрахме само десетина човека.
По принцип Калояново се намира на около 30 км от Пловдив в посока Карлово. Не е в планината но там се намира не безизвестната писта "Дракон" която ще бъде на наше разположение ако искаме да си тестваме колите или да си оргнизираме някое състезанийце. Наблизо се намира автосалон "Сарай" към който има изграден хотел с ресторант. Ще има и къде да разпънете палатки ако искате. За сега се говори за две дати или 12-13 май или 16-17 юни ако съм запомнил правилно. Но трябваше да се провери дали все пак не е ангажирана пистата по това време за някое друго мероприятие. Ще ги уточним ним въпроса с датите за да кажете все пак дали ви е удобно и да може да се организирате с идването да се съберем повече хора за да стане весело.
П.П. А и мислите ако искате да си организираме някакви състезанийца на пистата давайте предложения.
По принцип Калояново се намира на около 30 км от Пловдив в посока Карлово. Не е в планината но там се намира не безизвестната писта "Дракон" която ще бъде на наше разположение ако искаме да си тестваме колите или да си оргнизираме някое състезанийце. Наблизо се намира автосалон "Сарай" към който има изграден хотел с ресторант. Ще има и къде да разпънете палатки ако искате. За сега се говори за две дати или 12-13 май или 16-17 юни ако съм запомнил правилно. Но трябваше да се провери дали все пак не е ангажирана пистата по това време за някое друго мероприятие. Ще ги уточним ним въпроса с датите за да кажете все пак дали ви е удобно и да може да се организирате с идването да се съберем повече хора за да стане весело.
П.П. А и мислите ако искате да си организираме някакви състезанийца на пистата давайте предложения.
Густо майна Филибето, пред тримона п...и фраш...
Таралежа е птица упорита!?!
Не го ли ритнеш, не излита !!!
Не всичко, което има две бузи е лице...
Таралежа е птица упорита!?!
Не го ли ритнеш, не излита !!!
Не всичко, което има две бузи е лице...
- jlpetkov
- потребител
- Регистриран: 18 яну 2007, 08:59
- Модел на автомобила: BMW 318ti 95'мтехник шпер; Ford Fiesta 1,6i 16V '94 АГУ
По въпроса с хотел Сарай, ресторанта е огромен (мисля че беше за 300 или 400 човека) обаче самото хотелче е малко... 60 места май пряко сили!Set написа:Наблизо се намира автосалон "Сарай" към който има изграден хотел с ресторант.
Ние бяхме там преди коледа, на втора вечер на фирменото парти и едвам ни настаниха по стаите. Спяхме по трима в стая, като третия трябваше да се гърчи на разтегаем фотьол (мноо беше гаден-личен опит

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Колеги,
Организацията на подобно нещо, не е само събирането на група хора. Има много детайли които трябва да се премислят. Днес CEC0087 ми писа на лична бележка. Иска ми се да премислим някой подробности и да почнем да го мислим в детайли, дали изобщо би могло да се случи.
Вероятно в Събота ще бъда в Пловдив. С Цецо се разбрах, че можем да се видим. Поканата важи и за всички колеги от там. Всъщност след като си уточня програмата, мога да потвърдя, дали няма да мога да присъствам направо на срещата ви в неделя.
На мен идеята ми харесва, но наистина трябва да подходим внимателно, за да не се издъним и да направим среща на 10 автомобила на цяла писта
Според мен реален срок за организация, подготовка, реклама и т.н на подобно събитие е до края на лятото... така че може би трябва да се прицелим в Септември?
Поздрави,
la4o
Организацията на подобно нещо, не е само събирането на група хора. Има много детайли които трябва да се премислят. Днес CEC0087 ми писа на лична бележка. Иска ми се да премислим някой подробности и да почнем да го мислим в детайли, дали изобщо би могло да се случи.
Вероятно в Събота ще бъда в Пловдив. С Цецо се разбрах, че можем да се видим. Поканата важи и за всички колеги от там. Всъщност след като си уточня програмата, мога да потвърдя, дали няма да мога да присъствам направо на срещата ви в неделя.
На мен идеята ми харесва, но наистина трябва да подходим внимателно, за да не се издъним и да направим среща на 10 автомобила на цяла писта

Според мен реален срок за организация, подготовка, реклама и т.н на подобно събитие е до края на лятото... така че може би трябва да се прицелим в Септември?
Поздрави,
la4o
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
И на мене не ми се чака. Така и иначе ще е за първа година, нека не възлагаме големи надежди и да се хвърляме на специални програми. Нека направим една по-спонтанна среща да опознаем терена и да преценим какви са възможностите, чак тогава да мислим за нещо по-сериозно.
Споделям мнението на mrdds относно това колко човека ще се отзоват и смятам, че ако го отложим чак за есента нещата може да станат по-лоши. Не можем да очакваме масовост още с първият път (предполагам че и на Априлци е било така), нека направим няколко "подгряващи" срещи преди да направим "Голямата национална среща", защото може да стане първа и последна.
Споделям мнението на mrdds относно това колко човека ще се отзоват и смятам, че ако го отложим чак за есента нещата може да станат по-лоши. Не можем да очакваме масовост още с първият път (предполагам че и на Априлци е било така), нека направим няколко "подгряващи" срещи преди да направим "Голямата национална среща", защото може да стане първа и последна.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Е как за първа година. Аз лично съм ходил на 3 национални срещи в 3 поредни години. Отделно и на други срещи по малки пак през тия години. А пък за първата среща на язовир Копринка през 2003г. ще питате ветерана paciHACKO написа:Така и иначе ще е за първа година, нека не възлагаме големи надежди и да се хвърляме на специални програми.
Хора ще има винаги за общи срещи. Някой (като мен) посещават всяка среща стига да имат възможност.
- ganador
- потребител
- Регистриран: 04 мар 2005, 13:24
- Модел на автомобила: Focus 1.6 Zetec-S '00 г.
- Контакти:
Ааа, не само Паци, и мене може да питате. И снимки имах някъде...DigiPro написа:Е как за първа година. Аз лично съм ходил на 3 национални срещи в 3 поредни години. Отделно и на други срещи по малки пак през тия години. А пък за първата среща на язовир Копринка през 2003г. ще питате ветерана paciHACKO написа:Така и иначе ще е за първа година, нека не възлагаме големи надежди и да се хвърляме на специални програми.
Хора ще има винаги за общи срещи. Някой (като мен) посещават всяка среща стига да имат възможност.
- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
Според мен малко са се объркали понятията между "Обща среща" и "Годишна фордофка"... и в случая ми се струва, че се коментира "обща среща".
Подкрепям написасаното от La4o, главно защото, ако се организира "обща среща', за която ще се ангажира писта и тн е задължително подобна проява да бъде съпътствана с реклама, както и да има някаква полезна обществена насоченост с цел популяризиране на мероприятието, клуба, идеята, а не да се ангажира писта и да се появат 10 коли. За целта е необходимо да се организира мероприятието внимателно, както и да има достатъчно време повече хора да могат да се подготвят и да вземат участие.
Подкрепям написасаното от La4o, главно защото, ако се организира "обща среща', за която ще се ангажира писта и тн е задължително подобна проява да бъде съпътствана с реклама, както и да има някаква полезна обществена насоченост с цел популяризиране на мероприятието, клуба, идеята, а не да се ангажира писта и да се появат 10 коли. За целта е необходимо да се организира мероприятието внимателно, както и да има достатъчно време повече хора да могат да се подготвят и да вземат участие.
FORD - Feel the difference.
- HACKO
- Модератор
Смятам, че Лъчо обсъжда точно Годишна Фордовка. Във случая говорим за една обща среща, а пистата се спряга защото собственика е съмишленик. И защо трябва да е само веднъж годишно, нека има няколко по-малки (не всички имат възможност да участват по едно и също време) спонтанни и една годишна планирана от по-дълъг период и практиката да покаже кое е по-удачно.
ПП. За първи път на това място, нямам предвид изобщо.
ПП. За първи път на това място, нямам предвид изобщо.
- HACKO
- Модератор
Абе, горе-долу едно и също ама като започнахме с условностите, пък Сптември ми се вижда много далече, та затова .....
Все пак трябва да намерим начин да ги класифицираме, така че едното да е няколко пъти а другото един път в годината и всеки според възможностите и желанието да реши кога да дойде. Все пак тези дни поставяме едно ново начало.
Все пак трябва да намерим начин да ги класифицираме, така че едното да е няколко пъти а другото един път в годината и всеки според възможностите и желанието да реши кога да дойде. Все пак тези дни поставяме едно ново начало.
- S@sel@
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2005, 23:39
- Модел на автомобила: ex.Фиеста 1.1 mi `94 / ex.Фокус 1.8 115к.с.
Началото е поставено отдавна. А веднъж в годината се опитваме да се съберем от цялата страна на национална годишна фордовка. През останалато време се събираме по градовете. Понякога се случва хора от Варна да дойдат на гости в София или обратно, или във Пловдив, или където и да е.
Понякога се организираме да отидем на разходка, пускаме съобщение в клуба, за да може всеки желаещ да се присъедини. Ходили сме така нагоре- надолу. За сведение прочети темите назад и виж галерията със снимките. От доста време не сме го правили, но пак ще започнем.
Не се притеснявайте! Ще има годишна фордовка и тази година. Надявам се Всички, които имат желание да имат и възможност да се присъединят.
Понякога се организираме да отидем на разходка, пускаме съобщение в клуба, за да може всеки желаещ да се присъедини. Ходили сме така нагоре- надолу. За сведение прочети темите назад и виж галерията със снимките. От доста време не сме го правили, но пак ще започнем.
Не се притеснявайте! Ще има годишна фордовка и тази година. Надявам се Всички, които имат желание да имат и възможност да се присъединят.
БОГ създаде хората, COLT ги направи равни!