централно заключване на мондео
-
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2007, 18:52
- Модел на автомобила: форд мондео
- Status: Извън линия
при заключване на колата тя се заключва и след това автоматично се отключва 

-
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2007, 18:52
- Модел на автомобила: форд мондео
интересно е че открих проблема в предна дясна врата , елиминирах централното на тази врата. колата се оправи за известно време и след това пак същата работа
аз имам два автомобила мондео единия е дизел 1997г. на 205 000км. а другия е бензин 1999г. на 165 000 км интересно е че го прави само дизеловия
аз имам два автомобила мондео единия е дизел 1997г. на 205 000км. а другия е бензин 1999г. на 165 000 км интересно е че го прави само дизеловия
- billy_boy
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2006, 12:40
- Модел на автомобила: Audi a4 1.8TQ AJL, караше Sierra
- Контакти:
Проблема не е в това че е дизал
. Значи когато вратата с машинка (майка) не е добре затворена се получава този ефект. Фабрично предните 2 са с машинки майки. За багажника не съм сигурен. Може да имаш проблем с машинката на централното но щом си я махнал и проблема продължава. Погледни бутоните на 2те предни врати който са за плафона почисти ги добре и ги монтирай отново. Мисля че ще се оправи всичко успех! Друга логична причина няма 

-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 0%EB%ED%EE" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето тук има малко информация по темата
Ето тук има малко информация по темата
- emily_ska
- потребител
- Регистриран: 10 фев 2007, 11:00
- Модел на автомобила: Ford KA 1.3i 1998
Помощ!!!
Здравейте,аз имам Ford Ka с две врати...и днес се получи същия проблем при заключване с ключ ,алармата ми е изключена и не я ползвам,автоматично се отключва после...и не мога да разбера от какво е ..а утре е и неделя.няма вариянт за ръчно заключване и от вътре като натисна дръжките за да заключа пак не става..и сега по никакъв начин не мого да си затворя колата.Моля за съвет и ако имате представа и колко пари излиза отстраняването на подобен проблем.Мерси