Спънка за предни амортесьори

Предно/задно окачване. Джанти и гуми. Кормилна уредба. Спирачна система.
Потребителски аватар
baihui
потребител
потребител
Регистриран: 06 юни 2005, 23:48
Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI
Контакти:
Status: Извън линия

Спънка за предни амортесьори

Мнение от baihui » 30 мар 2007, 09:12

някой ако може да помогне от къде мога да си намера или кои може да ми направи спънка за предни амортесьори на Ескорт след 95-та мотор EFI при който тръбата за въздух минава над двигателя понеже стандартните които предлагат по каталози нестават за този модел двигател. Предупреждавам всеки които е решил да слага къси пружини и ниски гуми че ще си има проблеми ... легналите полицаи и дупките в които може да се скрие поне заек еб**** мамата много лошо на предницата. Чакам мнения и препоръки :)

Потребителски аватар
gmivanko
потребител
потребител
Регистриран: 02 юли 2006, 02:40
Модел на автомобила: Peugeot 205 GTI16 & 405 1.9GRi Renault Espace2 2.1TD
Контакти:

Мнение от gmivanko » 30 мар 2007, 09:16

Каква е тази спънка? :roll:
Изображение Изображение

petkoff_pl
потребител
потребител
Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021

Мнение от petkoff_pl » 30 мар 2007, 09:49

За това ли става въпрос Горна стабилизираща щанга - Strut Brace

Потребителски аватар
gmivanko
потребител
потребител
Регистриран: 02 юли 2006, 02:40
Модел на автомобила: Peugeot 205 GTI16 & 405 1.9GRi Renault Espace2 2.1TD
Контакти:

Мнение от gmivanko » 30 мар 2007, 23:14

Аз в момента си изработвам такава за 205-цата... фланци ми изрязаха и тръба намерих (мисля 25мм. ще е екстра :) ). И сега трябва да я закривя, изрежа тръбата и заваря за фланците и е готова за боята :) 8) Иначе знам, че струват бая цифра ако се купува... от порядъка на 100-150лв. :?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
baihui
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от baihui » 30 мар 2007, 23:31

точно такова ми трябва :) ако някой си е купил от некъде да каже от къде и кви пари че с тва мойто окачване прецаках предницата...веднъж му вдигах задно дясно в въздуха :) от тогава май се поразтвори отпреде и взе да яде гумите :(

petkoff_pl
потребител
потребител
Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021

Re: Спънка за предни амортесьори

Мнение от petkoff_pl » 31 мар 2007, 00:28

baihui написа:някой ако може да помогне от къде мога да си намера или кои може да ми направи спънка за предни амортесьори на Ескорт след 95-та мотор EFI при който тръбата за въздух минава над двигателя понеже стандартните които предлагат по каталози нестават за този модел двигател. Предупреждавам всеки които е решил да слага къси пружини и ниски гуми че ще си има проблеми ... легналите полицаи и дупките в които може да се скрие поне заек еб**** мамата много лошо на предницата. Чакам мнения и препоръки :)
Ако найстина в момента се намираш в Плевен що не се поинтересуваш от фирмите и фирмичките от Ловеч там има една фирма която се занимава с тръбна мебел и около нея много по малки фирмички са се нароили. Всички те могат без проблем да направят това което искаш. Имат възможности да ти я направят не само от кръгла тръба, но и от квадратна, правоъгълна, плоскоовална или елипсовидна. Почти всички фирми предлагат прахово боядисване а една от тях и NiCr

Потребителски аватар
baihui
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от baihui » 31 мар 2007, 09:17

в момента даже не съм в БГ...скоро се прибирам и искам да събера инфо къде да хода да си оправя кочината че много ми скъпи нещо гумите и немога да си позволя да карам така :( обаче пък и неискам да ида при някои дет незнаят за какво става дума и затова търса телефон или адрес къде да отида при хора дет си разбират от работата. Тука ходих по тунинг магазини ама предлагат само за другия модел двигател по каталози на спарко и момо но за мен нестават и трябва да се преправят

Потребителски аватар
baihui
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от baihui » 12 апр 2007, 22:28

намерих си вече и чакам доставка ... въпроса е дали ще пасне че то всичко тука е на късмет.. поръчах я в МотоПфое и мога да ви кажа че цената е приемлива в сравнение с спарко и момо които по малко от 100 евро май непадат тука... та с доставката ми казаха 152 кинта и чакам 2 седмици... като я получа ще ви кажа резултата..до тогава се надявам само да стане за мене като пристигне.

Отговори

Върни се в “ХОДОВА ЧАСТ”