проблем с ел огледалата
-
- потребител
- Регистриран: 26 мар 2007, 23:16
- Модел на автомобила: ескорт кабрио 92 16efi 105кс
- Status: Извън линия
проблем с ел огледалата
така проблема е следния
като си измия колата на мивката и после ел.огледалата ми се движат само на ляво и на дясно но не и на горе и на долу(след 3 дена се оправя всичкоама колата пак ми емръсна и нали се сещате).Някой може ли да ме светне какъв е проблема и как евентуално да го реша.
Благодаря предварително.
като си измия колата на мивката и после ел.огледалата ми се движат само на ляво и на дясно но не и на горе и на долу(след 3 дена се оправя всичкоама колата пак ми емръсна и нали се сещате).Някой може ли да ме светне какъв е проблема и как евентуално да го реша.
Благодаря предварително.
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
- Status: Извън линия
Re: проблем с ел огледалата
може някаде да прониква вода по тоците и да се бъзика нещо....измий колата и веднага след това отвори огледалото да видиш дали има вода вътре попаднала....аз поне за друго не се сещам от какво може да е освен от тоците.... нещо някаде не дава връзка и като изсъхне и си работи......kola написа:така проблема е следния
Благодаря предварително.