Ето ме и мен и моята ФОКУС красавица
- chaosdd
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 09:17
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160 к.с. 2011
- Status: Извън линия
Относно джантите, питайте патило, аз съм със 17".
Минуси:
Друса повечко, граничещо с доста, заради ниския профил и по-високото налчгане, което трябва да се държи. Натоварва повече ходовата част и по-може нещо да се разбие, особено по нашите пътища. Риска за кривеме е доста голям. За да го намалиш - дръж ги добре напомпани (поне 0.2 над препоръчваното), но друса още повече, а вероятно, твоите са с по-нисък профил и от моите.
Плюсове:
По-добра странична стабилност.
Външен вид. Като си погледна колата със 17" и и прощавам друсането.
С други думи - карай и се кефи, но винимавай с дупките и ходовата част.
Оптимални за Focus 1 са 195/60 R15.
Чудесен автомобил, с гордост да си го караш.
P.S. Днес май се разминахме.
Минуси:
Друса повечко, граничещо с доста, заради ниския профил и по-високото налчгане, което трябва да се държи. Натоварва повече ходовата част и по-може нещо да се разбие, особено по нашите пътища. Риска за кривеме е доста голям. За да го намалиш - дръж ги добре напомпани (поне 0.2 над препоръчваното), но друса още повече, а вероятно, твоите са с по-нисък профил и от моите.
Плюсове:
По-добра странична стабилност.
Външен вид. Като си погледна колата със 17" и и прощавам друсането.
С други думи - карай и се кефи, но винимавай с дупките и ходовата част.
Оптимални за Focus 1 са 195/60 R15.
Чудесен автомобил, с гордост да си го караш.
P.S. Днес май се разминахме.
Ford. Feel the difference
- vasko_bulgaria
- потребител
- Регистриран: 06 апр 2006, 10:13
- Модел на автомобила: Dacia Logan 1.5 dCi
Не знам защо ама тази кола я гледах онзи ден на Горубляне не ми е ясно как така става така,че е на мацката ама се продава на Горубляне и я има в mobile.bg ! Някои май иска да има такава кола ама..
Който мисли,че лъжа да ходи сам да види!
Предлагам ,ако е на мацката да ни предостави реални снимки от днес примерно ,а не снимки качени в mobile.bg

Предлагам ,ако е на мацката да ни предостави реални снимки от днес примерно ,а не снимки качени в mobile.bg
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
Хах верно
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details" onclick="window.open(this.href);return false;
Ох майкооо чистота
http://i.mobile.bg/photos/1/big/11172932731667557_5.pic" onclick="window.open(this.href);return false;
сега да имах някой лев, продавам фиестата и донаждам за тоя дзвер
ама немаам 

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details" onclick="window.open(this.href);return false;
Ох майкооо чистота
http://i.mobile.bg/photos/1/big/11172932731667557_5.pic" onclick="window.open(this.href);return false;
сега да имах някой лев, продавам фиестата и донаждам за тоя дзвер

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Темата е от вчера, а който я е продавал - още не си е махнал обявата от Мобилето....Ето ти бързо и елементарно обяснение.vasko_bulgaria написа:Не знам защо ама тази кола я гледах онзи ден на Горубляне не ми е ясно как така става така,че е на мацката ама се продава на Горубляне и я има в mobile.bg ! Някои май иска да има такава кола ама..Който мисли,че лъжа да ходи сам да види!
Много криминални филми гледаш.

- camaro
- потребител
- Регистриран: 09 апр 2005, 23:41
- Модел на автомобила: focus1.6 16V-99г, fiesta1.3-95г, fiesta1.8д-99г
Z
Оргиналния размер на гумите е 195x60x15
но ако питаш мен махнеш ли тези джанти ще развалиш целиа фасон на колата
фокуса е страхотен
със здраве да си го караш 

- Plamenna
- потребител
- Регистриран: 29 мар 2007, 11:17
- Модел на автомобила: FORD FOCUS
- Контакти:
Благодаря Ви!
Пиша най-вече да благодаря на всички Ви за прекрасните мнения и за подкрепата, както и да изразя радостта си, че аз и красавицата сме вече част от този страхотен клуб.
Пиша и за да разбуля всякакви саменния относно собствеността варху количката ми.
Както казах вече 1 месец тя е моя собственост, закупена лично от мен, от Горубляне и снимките са действително от обявата в mobile.bg.
Там обявите стоят докато собственика не си ги спре, което става с код, който повечето хора забравят и не си записват - до тогава се препубликува.
А относно Горубляне - няма никакъв шанс от месец насам някой да я е видял там.
Вече има и очевидци, които са я видяли там кадето нощува всяка нощ - в локалното на Цариградско до Полиграфическия със софийски номера
.
Пред ракова болница пак бяхме ние, ходихме на преглед за едни бенки
Скоро ще сложа нови снимки, само малко да се поокъпем преди това.

Пиша и за да разбуля всякакви саменния относно собствеността варху количката ми.
Както казах вече 1 месец тя е моя собственост, закупена лично от мен, от Горубляне и снимките са действително от обявата в mobile.bg.
Там обявите стоят докато собственика не си ги спре, което става с код, който повечето хора забравят и не си записват - до тогава се препубликува.
А относно Горубляне - няма никакъв шанс от месец насам някой да я е видял там.
Вече има и очевидци, които са я видяли там кадето нощува всяка нощ - в локалното на Цариградско до Полиграфическия със софийски номера

Пред ракова болница пак бяхме ние, ходихме на преглед за едни бенки

Скоро ще сложа нови снимки, само малко да се поокъпем преди това.

...kolite sa strast i sebeizkazvane . . .
- vasko_bulgaria
- потребител
- Регистриран: 06 апр 2006, 10:13
- Модел на автомобила: Dacia Logan 1.5 dCi
ПРИ СНИМКИ НА КОЛАТА НЕ ОТ ГОРУБЛЯНЕ ЩЕ СЕ ИЗВИНЯ НА ДЕВОЙКАТА,КОЯТО ЛЕКО ГО РАЗДАВА.....НО ТОВА СИ Е ПРОБЛЕМ ЛИЧНО ЗА НЕЯ!!!! НЕ ОБИЧАМ НАДУВКИ....БИХ ПОМОЛИЛ МОМИЧЕНЦЕТО ДА СЕ ДЪРЖИ С МАЛКО ПО-ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ КЪМ МЕН!!АКО ИМА КОМПЛЕКСИ ДА НЕ ГИ ИЗБИВА ПО ФОРУМИТЕ ЧРЕЗ ЛС!
edit cossy: Колега, не знам кой какво е избивал на лични, но тона ти е неприличен. Ако и от другата страна си полуил такъв, моля да уведомиш някой от модераторите на лично
edit cossy: Колега, не знам кой какво е избивал на лични, но тона ти е неприличен. Ако и от другата страна си полуил такъв, моля да уведомиш някой от модераторите на лично

- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Колега,vasko_bulgaria написа:ПРИ СНИМКИ НА КОЛАТА НЕ ОТ ГОРУБЛЯНЕ ЩЕ СЕ ИЗВИНЯ НА ДЕВОЙКАТА,КОЯТО ЛЕКО ГО РАЗДАВА.....НО ТОВА СИ Е ПРОБЛЕМ ЛИЧНО ЗА НЕЯ!!!! НЕ ОБИЧАМ НАДУВКИ....БИХ ПОМОЛИЛ МОМИЧЕНЦЕТО ДА СЕ ДЪРЖИ С МАЛКО ПО-ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ КЪМ МЕН!!АКО ИМА КОМПЛЕКСИ ДА НЕ ГИ ИЗБИВА ПО ФОРУМИТЕ ЧРЕЗ ЛС!
мисля,че тона ти излиза от добрия за форума ни.
Първо не е прието да пишем с големи букви,това го приемаме като скандален пост.
Второ вече има хора, които са видели колата на жената извън борсата в Горубляне,така че ако колата е все още в мобиле.бг,то това е грешка на стария собственик а не на нея.
Обвиняваш я в избиване на комплекси.....,според мен ти завиждаш за това което си е купила тя.Не приемай това като заяждане с теб-уважавам и теб и нея еднакво като потребители на форума и като колеги.
Plamenna,призовавам те в твоя защита да покажеш наистина реални снимки на теб с твоята количка - регистрирана.
Нека да запазим добрите си отношения и за напред!
Поздрави!

- SIERRA_COSWORTH
- потребител
- Регистриран: 26 мар 2005, 23:32
- Модел на автомобила: Koраба Майка
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
-
- потребител
- Регистриран: 01 мар 2006, 09:57
- Модел на автомобила: Мондео 1,8 16V 1993
- Контакти:
Още една тема, която на третата си страница няма нищо общо със заглавието..
vasko_bulgaria, ако си вътрешно ядосан от ЛС на Plamenna, защо не й го върна същото (ЛС), а крещиш на всички?
Аз от 2г. го карам тва Мондео и още нямам снимки..
Не мисля, че Plamenna трябва да доказва собствеността на колата.. Който не вярва - жив и здрав
Ааа и още нещо.. Но мисля че е по-добре анкета да се направи за това дали е коректно да се дава информация за това кой, къде, коя кола видял. (само предложение за гласуване)
Колко трябваше да изпиша, за да кажа - Честито! Със здраве и усмивки да си "фокусираш" хиляди километри..
vasko_bulgaria, ако си вътрешно ядосан от ЛС на Plamenna, защо не й го върна същото (ЛС), а крещиш на всички?
Аз от 2г. го карам тва Мондео и още нямам снимки..
Не мисля, че Plamenna трябва да доказва собствеността на колата.. Който не вярва - жив и здрав
Ааа и още нещо.. Но мисля че е по-добре анкета да се направи за това дали е коректно да се дава информация за това кой, къде, коя кола видял. (само предложение за гласуване)
Колко трябваше да изпиша, за да кажа - Честито! Със здраве и усмивки да си "фокусираш" хиляди километри..