Какво ще кажете за новото Жигули GTI
- ImpossibleMan
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2006, 20:33
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4 Titanium 2011
- Status: Извън линия
Това е най-доброто, представяно от руснаците някога. Не е само мое мнение, разисквах и с много колеги. Всички са възхитени от дизайна, даже и аз! Ако не беше Лада, щях да се замисля да си взема нещо такова! Интериора също много ме кефи, макар, че в серийния модел, ако има такъв сигурно пак ще оплескат нещата. Определено ме кефи повече от всички фордове, излизали досега
Дано си оправят качеството, че взимам такаваааааааа 
ПП: Замислих се пак над снимките. Променям си мнението. Това е най-красивото нещо, което съм виждал напоследък!

ПП: Замислих се пак над снимките. Променям си мнението. Това е най-красивото нещо, което съм виждал напоследък!
- red
- потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 10:36
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0L 16 combi mkII GHIA GAZ
- Контакти:
- Status: Извън линия
Значи ни си виждал фордовеImpossibleMan написа:Това е най-доброто, представяно от руснаците някога. Не е само мое мнение, разисквах и с много колеги. Всички са възхитени от дизайна, даже и аз! Ако не беше Лада, щях да се замисля да си взема нещо такова! Интериора също много ме кефи, макар, че в серийния модел, ако има такъв сигурно пак ще оплескат нещата. Определено ме кефи повече от всички фордове, излизали досегаДано си оправят качеството, че взимам такаваааааааа
И по-специално моя!red написа:Значи ни си виждал фордовеImpossibleMan написа:Това е най-доброто, представяно от руснаците някога. Не е само мое мнение, разисквах и с много колеги. Всички са възхитени от дизайна, даже и аз! Ако не беше Лада, щях да се замисля да си взема нещо такова! Интериора също много ме кефи, макар, че в серийния модел, ако има такъв сигурно пак ще оплескат нещата. Определено ме кефи повече от всички фордове, излизали досегаДано си оправят качеството, че взимам такаваааааааа