Изчезна ми осветлението на...
- b2d
- потребител
- Регистриран: 25 мар 2007, 19:19
- Модел на автомобила: Мондео 2.0 / 2002
- Status: Извън линия
Изчезна ми осветлението на...
Копчето за фаровете и габаритите... от ляво на волана се намира копчето. Това стана днес след "Автомивка" майка им аз да таковам... А малко преди мен бяха сасипали с безконтактно миене (с някакъв препарат, който явно не са тествали) и като видях боята на какво е заприличала все едно смия цялата на люспи... все едно май сега ще му дават 1000лв. за боя. Та кажете каде да погледна какво може да е станало и като вкл. колата ми светват ABS & AIR-бега това трябва да е като тест но ми се стори, че лампата на ABS премигва 2-3 пъти което май не е добре! И ако са ми усакатили нещо колата ще им вдигна във въздуха Мивката (нищо, че познавам собственика).
Ако някой има представа къде може да е изчезнала тази светлина (зелената) да казва къде да търся проблема. И да попитам къде мога да ми сменят осветлението да не е зелено на таблото, а някакъв др. цвят
Мерси предварително!
Ако някой има представа къде може да е изчезнала тази светлина (зелената) да казва къде да търся проблема. И да попитам къде мога да ми сменят осветлението да не е зелено на таблото, а някакъв др. цвят