кога е тази национална среща и къде
-
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2007, 11:35
- Модел на автомобила: ford escord rs 2000
- Status: Извън линия
кога е тази национална среща и къде
кога е тази национална среща и къде ще се проведе
регламент ще има ли?
какво ще се прави?
условия за участие има ли?
регламент ще има ли?
какво ще се прави?
условия за участие има ли?
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=4452" onclick="window.open(this.href);return false;
общо взето е това
изискванията - ми ако ти се идва идваш и тва е
следиш темите в тоя раздел около юни за резервации и записвания и тва е
общо взето е това
изискванията - ми ако ти се идва идваш и тва е
следиш темите в тоя раздел около юни за резервации и записвания и тва е
времето е като парите-никога не стига
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Ти па така го каза, че ако няма резервация и записвне и цъфне ше го бием
Аз до сега ма никога не бях правил резервации.
Все в последния момент се организирам и тръгвам.
За миналата година проблем ми беше колата и 100 човека казаха че тва ми е най-малкия проблем и ще дойдат ме вземат и Съсела взел че ме писал в сметките
Ако нямате резерваций ще трябва се оправяте на място като пристигнете. Къде ще спите какво ше ядете и т.н.
На срещата в Дряново напазарувах некви неща от некъф магазин там и спах в колата
За време и място Пепи го каза, следете раздела.
Миналата година скрихме обсъждането щото така или иначе ходим едни и същи, но видях и нови лица и коли
Нема се цупите че е скрито, за тази година може и да не е но аз съм ЗА да е с участие само на хора които найстина мислят да идват, защото темата става 3 километра и в крайна сметка ...
Не може да бъде удобно за всички така, че където и да е точката има ли човек желание ще отиде ( в рамките на България де
)
Така, че условието е желание да имаш. Отпуска съм си взимал, след нощни смени съм тръгвал. На Софянци па как винаги и всичко им е на една ръка разстояние
ама ходим ко да се прай като е такава пътната мрежа, ама Априлци сеа май им беше далечко 

За миналата година проблем ми беше колата и 100 човека казаха че тва ми е най-малкия проблем и ще дойдат ме вземат и Съсела взел че ме писал в сметките

Ако нямате резерваций ще трябва се оправяте на място като пристигнете. Къде ще спите какво ше ядете и т.н.
На срещата в Дряново напазарувах некви неща от некъф магазин там и спах в колата

Миналата година скрихме обсъждането щото така или иначе ходим едни и същи, но видях и нови лица и коли

Нема се цупите че е скрито, за тази година може и да не е но аз съм ЗА да е с участие само на хора които найстина мислят да идват, защото темата става 3 километра и в крайна сметка ...
Не може да бъде удобно за всички така, че където и да е точката има ли човек желание ще отиде ( в рамките на България де

Така, че условието е желание да имаш. Отпуска съм си взимал, след нощни смени съм тръгвал. На Софянци па как винаги и всичко им е на една ръка разстояние

- dankol
- потребител
- Регистриран: 11 юли 2006, 11:25
- Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО-98г. комби GIA 1.8 TDI
И в крайна сметка кога и къде ще да е тази среща?paci написа:Ти па така го каза, че ако няма резервация и записвне и цъфне ше го бием![]()
Не може да бъде удобно за всички така, че където и да е точката има ли човек желание ще отиде ( в рамките на България де)
Така, че условието е желание да имаш. Отпуска съм си взимал, след нощни смени съм тръгвал. На Софянци па как винаги и всичко им е на една ръка разстояниеама ходим ко да се прай като е такава пътната мрежа, ама Априлци сеа май им беше далечко
- GUYVER
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:09
- Модел на автомобила: Форд Ескорт 1.6 D
Само една молба имам, да уточните в точно кои "Априлци" ще е това събиране , че от оная карта ми дава 3 възможни варианта на "Априлци"
, едното е към Кърджали
.А за това дали ще доида , завися от много обстоятелства около мен, но ще се постарая да доида.За сега не ме броите
.Времето ще покаже,ще пиша пак.
Аааа и до коя дата се правят резервациите? 

- paci
- Модератор
Чакайте бе рано е бре 
Нищо още не е говорено
Споко
Гайвър, като питаш за кое Априлци. Това дето ми е тука най-близо
Там беше 2 поредни години но НЕ потвърдихме миналата година идеята да го закотвим като място, да се знае че горе-доло в едии кой си период през годината това е мястото и всеки си прави сметките ако има мерак да идва.
За сега споко, като има нещо ще бъдете уведомени навреме.

Нищо още не е говорено

Споко

Гайвър, като питаш за кое Априлци. Това дето ми е тука най-близо

Там беше 2 поредни години но НЕ потвърдихме миналата година идеята да го закотвим като място, да се знае че горе-доло в едии кой си период през годината това е мястото и всеки си прави сметките ако има мерак да идва.
За сега споко, като има нещо ще бъдете уведомени навреме.

- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Априлци габровско...до Троян(ската сливова)... ама и това е относително, защото реално Априлци е едното от 5 свързани селаGUYVER написа:Само една молба имам, да уточните в точно кои "Априлци" ще е това събиране , че от оная карта ми дава 3 възможни варианта на "Априлци", едното е към Кърджали
.А за това дали ще доида , завися от много обстоятелства около мен, но ще се постарая да доида.За сега не ме броите
.Времето ще покаже,ще пиша пак.
Аааа и до коя дата се правят резервациите?

- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
Ако и тая година в последния момент не успея да дойда, ще продам форда и ще си купя колело. Трябва като дойде време да се ритна по седалищетор и да зарежа работата за 3 дена, пък ако ще и на покрива на колата да спя, важно е мероприятието да тече.
Аз да не давам много акъл, и не съм присъствал до сега на обща сбирка, ама кво ще кажете да го направим покрлай някой водоем? Така да се каже, сред природата.
Аз да не давам много акъл, и не съм присъствал до сега на обща сбирка, ама кво ще кажете да го направим покрлай някой водоем? Така да се каже, сред природата.
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!
- paci
- Модератор
Да беееkEFi написа:Проблем с намирането няма! Само за Паци, че все го издирваме по нощите из сокаците...

Както си седят в заведението и чакат paci тръгнал още по светло и на Съсела телефона звъни ...

Я питай la4o по този въпросewgen написа:Така да се каже, сред природата.

Разрешавам Съсела да отговори вместо него

Абе ше мърмори-мърмори но ще дойде, няма значение къде е мястото само да има повече заинтересовани да си домъкнат задниците да се опознаем

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
а, няма проблем да е покрай водоем...
на Язовир Kопринка (Казанлък) има толкова як хотел, че ми е се тая дали има язовир или не
и кръчми за много хора има, и скъп хотел и евтини хотели и места за палатки... и познати имаме там, че може и някой катер да вземем да се повозим... и риба можем да фанем (тея дето могат де
)
Пък и ако си говорим честно наистина е почти на средата на БГ... така, че можем и за там да помислим...
на Язовир Kопринка (Казанлък) има толкова як хотел, че ми е се тая дали има язовир или не

Пък и ако си говорим честно наистина е почти на средата на БГ... така, че можем и за там да помислим...
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
еми дайте да го замисляме по скоро,то сега е най-хубаво за ходене.После жеги,морета,отпуски али бали...
и на мен язовир Копринка ми допада,ходил съм преди доста години и е гот.А и ще задоволим капризите и на рибарите....
Мисля,че е време вече да определим дата.......средата на месец май мисля е добре.
и на мен язовир Копринка ми допада,ходил съм преди доста години и е гот.А и ще задоволим капризите и на рибарите....
Мисля,че е време вече да определим дата.......средата на месец май мисля е добре.